SlipKnot

NIght_Elf

High Priestess
Член од
15 јуни 2007
Мислења
479
Поени од реакции
13
Супер се!
добри текстови имаат!

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
И зашо не слушаш толку агресивен метал као Death слушаш метал кој има примеси на хардкор... оти нали така хардкор е врло лесна и мека музика.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Избришани 9 мислења и банирани 4 члена заради навреди.
Размислете другпат пред да ги игнорирате правилата на дискусија. Може да продолжите.

Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
сите комерцијални бендови се најдобри бендови,тие што не се комерцијала се срање.
овоа не го бев видел до сеа. Мисла на векот. Заки дали може да го патентирам овоа? бар да се исплати трескањето глупости некогаш. за copyright ќе земеш некој денар. вакви мисли ретко се слушат.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Добро бе што сите против СлипКнот. Леле. Што бидејки имат маски и се прават се и сешто за тоа? Зошто ги плукате, затоа што нема гитарско соло? Затоа?

Па СлипКнот се друм соло повеке со тапани и баш вадат добра музика а и Кори е добар вокал за такви песни така да им лежи на дечкиве. Ми се допаѓат песниве и нека продолжат да си свират така. А тие што не ги нејкат не мора да пишат на темава по 100 постови дека ги нејкат.

J

JOEY JORDISON

Гостин
Добро бе што сите против СлипКнот. Леле. Што бидејки имат маски и се прават се и сешто за тоа? Зошто ги плукате, затоа што нема гитарско соло? Затоа?

Па СлипКнот се друм соло повеке со тапани и баш вадат добра музика а и Кори е добар вокал за такви песни така да им лежи на дечкиве. Ми се допаѓат песниве и нека продолжат да си свират така. А тие што не ги нејкат не мора да пишат на темава по 100 постови дека ги нејкат.
паметно !!!!

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Инаку Xfire , лично мене ми пречат повеќе работи :
1. Маските , дежа ву , не се нити први нити последни со маски .
2. Лупачите на контињери , тотален промашај .
3. Џои Џордисон , не ми било никад јасно што бара таков тапанар во ваков бенд.
4. Гитарски солоа , секој бенд (дури и Ну Метал) треба да ги има , тоа ја прави музиката разнолика . Дури и Некст Тајм го знаат тоа.
5. Кори , го комерцијализира бендот , ја разнежнува музиката , се цели кон собирање пари. Тотален промашај му е Слипкнот. Stone Sour боље бенд му е .

J

JOEY JORDISON

Гостин
4. Гитарски солоа , секој бенд (дури и Ну Метал) треба да ги има , тоа ја прави музиката разнолика . Дури и Некст Тајм го знаат тоа.
5. Кори , го комерцијализира бендот , ја разнежнува музиката , се цели кон собирање пари. Тотален промашај му е Слипкнот. Stone Sour боље бенд му е .
1.за маските имаат правено анкета дали било подобро на сцена да испаѓат со маски или без и 85% од луѓето биле за да излагат со маски така да....
2.лупачите на контињери според твое дават посебен звук...ако малце бар ги слушаш слип тоа ќе го заклучиш
3.на џои местото му е во слипкнот!!!!!
4.имаат Гитарски солоа али малце зна4и тоа во иднина ќе го реализират значи они почна али има време бе млади се
5.кори човекот си ѕвер тука нема што... и малце комерцијала не е на одмет значи ова е само одреден период а и како комерцијала звучат најбољи!!!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
^
|
|

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Поради твоето пцуење и лични навреди доби бан , не поради дебатирање во кое ти имаш заземено спротивен став.
1. Што им фали? Еве:

Па какви треба да бидат ??? Маски се ебаго. Маска да избираш убава мислам дека нема смисла вакво нешто.
2. Не се сложувам, епа тука се тие мислења што не се сложуваме и секој има свое мислење, јас тоа го мислам спротивно и сега нејко што е пишал по 100 пати пак ке каже '' Абе не ги бива '' слушнал 2 песни и ке кажува некој си дали ги бива. Ме нервира.
3. Зошто? Има искуство, ако имаш искуство знаеш да се снаваѓаш во секаков бенд? Каде би го пратил ти во Металика??
4. Па сигурно имат и гитара. Па СлипКнот се посебен бенд што има друм-соло, некој па немат ни го тоа? СлипКнот - Друм-Соло.
5. Повторно тука не се сложуваме. Точно подобро му лежи и во Stone Sour не му е лошо и во СлипКнот, подобра атмосфера има во СлипКнот. Ете тие се точките каде членовите не се разбираме и сите постови се напротив дека не ги бивало и друго.

И оваа тема ја како што знам е за фановите на СлипКнот, сигурно и за другите ама да напишат што мислат за нив а не секој пост е цитат и право викат дека не ги бива има и такви.

Поздрав.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
1.за маските имаат правено анкета дали било подобро на сцена да испаѓат со маски или без и 85% од луѓето биле за да излагат со маски така да....
2.лупачите на контињери според твое дават посебен звук...ако малце бар ги слушаш слип тоа ќе го заклучиш
3.на џои местото му е во слипкнот!!!!!
4.имаат Гитарски солоа али малце зна4и тоа во иднина ќе го реализират значи они почна али има време бе млади се
5.кори човекот си ѕвер тука нема што... и малце комерцијала не е на одмет значи ова е само одреден период а и како комерцијала звучат најбољи!!!
епа... значи тоа докажува дека се комерцијала, тие треба сами да си фураат со својот стил, а не да ги слушаат своите глупи фанови(како вас) што да носат, што да прават,уште малце ке стават анкета околу тоа што да свират...
сите имаат над 30 години(да бидам попрецизен во средината на 30те години се)... тоа за тебе младо е???
какви гитарски сола бе? ако 3 тона представуваат соло ја милиов кур ке си го исечам...
Џими Хендрикс да беше жив, кога ке се нафураше џоинтче - после на тие гитаристите ке им скинеше прстите и ке ги пријавеше како инвалиди!

J

JOEY JORDISON

Гостин
епа... значи тоа докажува дека се комерцијала, тие треба сами да си фураат со својот стил, а не да ги слушаат своите глупи фанови(како вас) што да носат, што да прават,уште малце ке стават анкета околу тоа што да свират...
сите имаат над 30 години(да бидам попрецизен во средината на 30те години се)... тоа за тебе младо е???
какви гитарски сола бе? ако 3 тона представуваат соло ја милиов кур ке си го исечам...
Џими Хендрикс да беше жив, кога ке се нафураше џоинтче - после на тие гитаристите ке им скинеше прстите и ке ги пријавеше како инвалиди!
тоа докажува дека во овој период се комерцијала ...а направиле една анкета луѓето и ти сеа се фаќаш ко слеп за стап и наведуваш мн глупи примери ...па млади се... а гитаристите си се ок :toe:

Член од
23 ноември 2008
Мислења
302
Поени од реакции
10
Супер бенд се бре ... Оваа circle ама песна е значи немам зборови ! Исто и Dead memores...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Поздрав до сите фанови на СлипКнот:

Kajgana Shop

На врв Bottom