SlipKnot

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Jaс се откажувам од бесполезнава дискусија а се надевам и сите попаметни ќе го сторат истото.Гижо безполезно е да му зборуваш на некој за слипкнот ако тој нема појма што стил се,ако нема појма за музиката пред слипкнот.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Jaс се откажувам од бесполезнава дискусија а се надевам и сите попаметни ќе го сторат истото.Гижо безполезно е да му зборуваш на некој за слипкнот ако тој нема појма што стил се,ако нема појма за музиката пред слипкнот.
Еј, чекај малку. Да те питам нешто ти ко најпаметен да си? Слипкнот се група да, си направиле свој стил на музика се решиле таков и таков и ти них сега ке им кажеш или на фановите да не ги слушат оти не знаат шо музика свират, дај молам ти се. Ако тие се осекат дека прават глупа музика, сигурно фановите ке им исчезнат и ке се осекат глупо и полека ке се растури групата Зар нели е така?

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Не викам дека свират глупости за тебе.Велам дека тоа се глупостиза мене.Ама вие серите по старите бендови.По оние олд скул бендови кои се за респект мн повеќе од Слипкот.Значи слушај си ги слупкнот ама не сери за бендови кои ги слушаат од 7 до 77 години.Епа сега размисли што зборувам.Претумачи го вечерва и види дали не сум во право

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Не викам дека свират глупости за тебе.Велам дека тоа се глупостиза мене.Ама вие серите по старите бендови.По оние олд скул бендови кои се за респект мн повеќе од Слипкот.Значи слушај си ги слупкнот ама не сери за бендови кои ги слушаат од 7 до 77 години.Епа сега размисли што зборувам.Претумачи го вечерва и види дали не сум во право
Јас ти говорам за старите бендови оти не ги бивало дека Слипкнот ги бива??? Дај молам ти се, најди го тоа мислење дека сум кажал така. И да знам го кажа еден член тоа али не сум сигурен, е сега поради тој член не мора во МНОЖИНА или сите да не мешаш дека така кажавме.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Абе брат јас општо кажав не мислев лично за тебе.Еден кажа пред тоа заки и стратер го трубеа тоа цело време и затоа реков во множина

J

JOEY JORDISON

Гостин
ја го кажав тоа ЗА Стрите бендови али непромислено и плус старите бендови вопшто не ми се допаѓат значи одредени :toe: :toe:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Slipknot,комерцијала или не,добри се.....и не мешајте њу метал,со метал....

C

cige

Гостин
Абе брат јас општо кажав не мислев лично за тебе.Еден кажа пред тоа заки и стратер го трубеа тоа цело време и затоа реков во множина
Почитуваниот ArhangelOFDeath сака да им докаже на кајгана форумџиите дека тој е овде најпаметниот, и дека треба да го сватите.
Односно:СлипКнот (како што тој љуби да ме ремети Слипкноцк)
се срање и треба да престанете да ги слушате.
И дека добар дел од вашето драгоцено секојдневие треба да му посветите на бендот Пантера.
Да ја наредите нашата соба со новни постери, да си изнакупите блузи и беџови.
Пантера! Нека стане дел од вашиот речник!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Него пак да си кажам Слипкнот лично не ми се свиѓаат иако тапанарот е одличен али музиката што ја прават ми е премногу обична.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
немам видено пост каде што заки и стратер рекле дека постарите бендови не чинат,освен за death i заебаниот чак...

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Зашто 90% од слушателите на Слипнот врска немаат од метал музика, метал историја, метал бендови, и метал тривија?
ооо друже,велики метал-познавачу,велики интелектуалецу....ако нешто не ми е јасно,ќе те прашам...па ја не слушам метал,ако слушам слипнот...слушам њу-метал....повеќе ми лежи,шо да праам...има супер групи,иако го негирате тоа....koRn,System of a Down,SLIPKNOT....
-од метал стварно поштуам металика,кои се искомерцијализираа фул,после џејсон њустед,ваљда поради тоа и си отиде човекот,кажа он "private problems",после,Pantera,и многу други групи,ама знам дека ниту еден бенд шо го слушам е death,black,и други такви моронски типови на метал...Њу металот е подобар од тоа самоубиство наречено death metal:wink:

Еј, чекај малку. Да те питам нешто ти ко најпаметен да си? Слипкнот се група да, си направиле свој стил на музика се решиле таков и таков и ти них сега ке им кажеш или на фановите да не ги слушат оти не знаат шо музика свират, дај молам ти се. Ако тие се осекат дека прават глупа музика, сигурно фановите ке им исчезнат и ке се осекат глупо и полека ке се растури групата Зар нели е така?
не бе друже,архангел важи за еден од најпаметните,и најиживеани ликови на форумов....предлагам да го ставите за администратор,не за модератор....а он па ако зборуе да не ги слушам слипнот,ја па одма ќе се откажам од нив...

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
ооо друже,велики метал-познавачу,велики интелектуалецу....ако нешто не ми е јасно,ќе те прашам...па ја не слушам метал,ако слушам слипнот...слушам њу-метал....повеќе ми лежи,шо да праам...има супер групи,иако го негирате тоа....koRn,System of a Down,SLIPKNOT....
-од метал стварно поштуам металика,кои се искомерцијализираа фул,после џејсон њустед,ваљда поради тоа и си отиде човекот,кажа он "private problems",после,Pantera,и многу други групи,ама знам дека ниту еден бенд шо го слушам е death,black,и други такви моронски типови на метал...Њу металот е подобар од тоа самоубиство наречено death metal:wink:
Иронијава ти смрди. Јас поставувам прашање ти мене ме напаѓаш со квази-иронични називи, демек навреди. Ама не ни одговори на прашањето него си се браниш, како да се пронајде во популацијата за која го поставив прашањето.

Одговор на прашањето?

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Иронијава ти смрди. Јас поставувам прашање ти мене ме напаѓаш со квази-иронични називи, демек навреди. Ама не ни одговори на прашањето него си се браниш, како да се пронајде во популацијата за која го поставив прашањето.

Одговор на прашањето?
брату,ти кажав одговор,дека не се замарам со металот.слушам слипнот,кои што ги плукате оти биле комерцијала,њу метал итн.Ок е тоа,ваше мислење е....ти рече дека слипнот фановите немаат блага веза од метал историја,и слично.Како го заклучи ова?може спаѓам у тие твои 90% неписмени во врска со металот,нигде не се курчев дека се разбирам у металот.....најди ми го мислењето каде што зборувам јас како голем метал-познавач....

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
брату,ти кажав одговор,дека не се замарам со металот.слушам слипнот,кои што ги плукате оти биле комерцијала,њу метал итн.Ок е тоа,ваше мислење е....ти рече дека слипнот фановите немаат блага веза од метал историја,и слично.Како го заклучи ова?може спаѓам у тие твои 90% неписмени во врска со металот,нигде не се курчев дека се разбирам у металот.....најди ми го мислењето каде што зборувам јас како голем метал-познавач....
Баш дека не покажувате познавање, ниту тенденција дека ќе се запознаете, го поставив така прашањето.
Тоа го заклучив од муабетите, како мислиш дека го заклучив? Нострадамус не сум.
Можда спаѓаш, можда не. Само знам дека со твоето бранење алудираш на нешто.

Slash Junior

Човекот со големо ЈАС
Член од
22 јануари 2009
Мислења
76
Поени од реакции
2
ууфф .....ја мразам оваа група ... не знам зошто но така одвратни ми се ...и музката не ми одговара на уво

Kajgana Shop

На врв Bottom