SlipKnot

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
1.Before I Forget
2.The nameless(live version)
3.diluted
4.duality
5.сите останати :D
-а албумите:
1.Vol.3
2.all hope is gone
3.slipknot
4.iowa
5.mate,feed,kill,repeat:music3::music3::music3::music3::music3:

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
before i forget,dualty,vermillion,people=shit,opium of the people,wait and bleed, од новиот албум: sulfur и мн др.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Готово е бре луѓе оти не сваќате
Слипкнот е срање и точка ама ајде слушајте си го

Член од
27 февруари 2009
Мислења
37
Поени од реакции
0
Доаѓаат у Хрватска летово (извинете ако е веќе постирано)
Иначе не ги слушам:baeh:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
да срање е,затоа последниов албум сите поп/рокерчиња и рокерки почнаа да го слушаат,биле комерцијала.па голем кур ако се комерцијала.ако комерцијалата е цената за добар албум,тогаш нека продолжат да бидат комерцијала...друга работа...нека ми наброи некој бенд кој што не заработил НИШТО од албуми,концерти,такви работи,или ако заработил ги фрлал парите по разни работи...па не свири никој за да биде клошар бе,сватете го тоа.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
да срање е,затоа последниов албум сите поп/рокерчиња и рокерки почнаа да го слушаат,биле комерцијала.па голем кур ако се комерцијала.ако комерцијалата е цената за добар албум,тогаш нека продолжат да бидат комерцијала...друга работа...нека ми наброи некој бенд кој што не заработил НИШТО од албуми,концерти,такви работи,или ако заработил ги фрлал парите по разни работи...па не свири никој за да биде клошар бе,сватете го тоа.
Е тоа болдираното ти е брат КОМЕРЦИЈАЛА муабетот! Не се комерцијала ако идат МЕТАЛЦИ да ги гледаат! Но кога стануваат толку SOFT за такви ко болдираните да ги гледаат се комерцијала! А друго е на DEATH во EINDHOVEN '98 шо имаше неколку стотици илјади гледачи, кој што беа МЕТАЛЦИ, кој што беа почитувачи на металот, дет металот пред се, Чак Шулдинер и бендот ДЕТ! Е сеа тоа не е комерцијала! Ама ако Чак почнеше да праи музика ЗА СЕКОГО е тоа е комерцијала! А не зашто шитка албуми! Е они се комерцијала заради болдираното! Сам си ја најде дефиницијата! ТОЛКУ ОД МЕНЕ У ОВАА ТЕМА ВИШЕ НЕ ПИШУВАМ!

ZACKY VENGEANCE

chuck SUCKScorey ROCKS
Член од
25 ноември 2008
Мислења
226
Поени од реакции
16
Е тоа болдираното ти е брат КОМЕРЦИЈАЛА муабетот! Не се комерцијала ако идат МЕТАЛЦИ да ги гледаат! Но кога стануваат толку SOFT за такви ко болдираните да ги гледаат се комерцијала! А друго е на DEATH во EINDHOVEN '98 шо имаше неколку стотици илјади гледачи, кој што беа МЕТАЛЦИ, кој што беа почитувачи на металот, дет металот пред се, Чак Шулдинер и бендот ДЕТ! Е сеа тоа не е комерцијала! Ама ако Чак почнеше да праи музика ЗА СЕКОГО е тоа е комерцијала! А не зашто шитка албуми! Е они се комерцијала заради болдираното! Сам си ја најде дефиницијата! ТОЛКУ ОД МЕНЕ У ОВАА ТЕМА ВИШЕ НЕ ПИШУВАМ!

сите комерцијални бендови се најдобри бендови,тие што не се комерцијала се срање.
и подобра музика прават слипкнот сега кога се SOFT од колку порано.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Да појасниме не е комерцијала да праиш пари од свирењето.Комерцијала е ако ја свириш музиката која не ти се бендисува само за да праиш пари.Е да ја свириш музиката која ја сакаш и која ти значи макар и милиони да заработуеш ако си константен во работата ако не смениш правец ако не станиш Soft е тогаш не си комерцијала.Да се разбереме,значи кој сакаш од овие турбофолк и поп(како најактуелна музика)земи за пример,сите се почитувачи на рокот ама пошо немаат перспектива(се мисли на гласовни можности и талент и техника при свирење)ти земаат да го пеат она за што ги бидува а не она што го сакаат.Значи сега на нивни концерти одат луѓе кои незнаат каде припаѓаат луѓе кои сеуште не си се запознале себеси.
Не велам дека за Слипкнот е истово,но велам дека тргнало натаму.Значи
не сакам да речам не ги слушај слипкнот,велам не ми се бендисуваат мене.Значи мене не ме интересира што мислиш ти за нив туку јас си го кажувам мислењето.И јас не ти наметнувам мислење туку само ти појаснувам зошто не ми се допаѓа.Тебе ако ти се допаѓаат слушај ги ама досега ти не ми покажа што е тоа што ти се допаѓа кај нив(освен тапаните тоа и мене ми се свиѓа)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
јас знам што ми се допаѓа кај нив...ритамот,лирките,солажите на џои,секој бенд ќе ми се свиѓа ако во секој албум ми се свиѓаат голем процент од песните...после тоа,слипкнот (сеуште) не ми се досадни,и не го вртам нивните песни никогаш кога ќе се најдат на winamp-от....мн.малце песни не ми се свиѓаат,а тие се песните што ептен немаат смисла во никое поле,како 515,execute,do nothing,some feel,и уште некои,да не барам сеа кои се,не е битно....новиот албум ако е најмек до сеа,пишав погоре,го ставам после vol.3 на листата...vol.3 е нешто најдобро шо излегло од нив,нема да се создаде таков албум пак...

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
леле колку ги обожавааааааааааааааааааааам слипкнот,томислаер не е свесен!
-колку да ја вратам темава во колосек беше воа...иначе:ZACKY VENGEANCE е во право....баталете емо,фејк,дет метал бе,слушајте шо ви лежи на кур и готоо....а тпј шо слуша 2-3 песни од некоја си 2 миљионска фан група,тоа е ептен сосила,само ае,негово си е,ич не се замарам!коа чак фејкерович ќе направи вакви лирки нека ми се јави,ќе оставам бројче:
I'm cold, I'm ugly
I'm always confused by everything
I can stare into a thousand eyes
But every smile hides a bold-faced lie

It itches, it seethes, it festers and breathes
My heros are dead, they died in my head
Thin out the herd, squeeze out the pain
Something inside me has opened up again

Thoughts of me exemplified
All the little flaws I have denied
Forget today, forget whatever happened
Everyday I see a little more of overall deficiencies
I'm nothing short of being one complete catastrophe

What the hell - did I - do to deserve - all of this?(2x)

I save all the bullets from ignorant minds
Your insults get stuck in my teeth as they grind
Way past good taste, on our way to bad omens
I decrease, while my symptoms increase

God what the fuck is wrong
You act like you knew it all along
Your timing sucks, your silence is a blessing

All I ever wanted out of you was
something you could never be
Now take a real good look at
What you've fucking done to me

What the hell - did I - do to deserve - all of this?(2)

Gimme any reason why I'd need you, boy
Gimme any reason why I'd need you
Gimme any reason not to fuck you up
Gimme any reason why I'd need you, bitch
Gimme any reason not to fuck you up

I see you in me(8x)

I keep my scars from prying eyes
Incapable of ever knowing why
Somebody breathe, I've got to have an answer
Why am I so fascinated by
bigger pictures, better things
But I don't care what you think
You'll never understand me

What the hell - did I - do to deserve - all of this?(3x)

FUCK!!!

FUCK и од мене!:music3::music3::music3::music3::music3:
#0 dj sid
#1 JOEY JORDISON,best drummer in the last 10 years!
#2 paul - one damn motherfuckin' lafthanded bassist
#3 cristopher
#4 Jim Root - one of the best lead guitarists,slipknot and stone sour
#5 133 - best motherfuckin' MASK
#6 clown
#7 mick
#8-corey f. taylor - lead singer,great lyrics,stone sour lead....

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Sid Wilson-Геј откостен со анус 10cm ширина
Joey Jordison-исто како овај само не е до тооолку раскостен
Paul Gray-Пол сивчоски од Прже педеро првата љубов
Chris Fehn-Лепрозен геј кој никој не сака да го види
Јim Root-Во суратон ко магаре напуштено
Craig Jones"133"-Ова значи дека овој има примено 133 коњски к*рови
Mik Thomson-Сето од погоре заедно
Corey Taylor-Бетер од калиопи наша е во муцкана огромна
Michael Shawn Crahan(Clown)-Што е овој барабанџија???

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
леле колку ги обожавааааааааааааааааааааам слипкнот,томислаер не е свесен!
-колку да ја вратам темава во колосек беше воа...иначе:ZACKY VENGEANCE е во право....баталете емо,фејк, дет метал бе,слушајте шо ви лежи на кур и готоо....а тпј шо слуша 2-3 песни од некоја си 2 миљионска фан група,тоа е ептен сосила,само ае,негово си е,ич не се замарам!коа чак фејкерович ќе направи вакви лирки нека ми се јави,ќе оставам бројче:

I'm cold, I'm ugly
I'm always confused by everything
I can stare into a thousand eyes
But every smile hides a bold-faced lie
Значи ете ти прво, неписмен си... ТОМИСЛАЕР нема на форум ниеден... не се чита така тоа... второ, дет метал и ЕМО ФЕЈК нема врска,не ги ставај у иста реченица срамота е. Од DEATH ми е стаена цела дискографија у плејлиста! Без ни една песна да извадам и не ми е со сила! Ги обожавам дет! Уживам у песните. Е сеа Чак да ти се јави не може, зашто почина (R.I.P.) ама ете ја ќе ти даам боље лирика... баш за такви ко тебе и заки.... шо зборат многу без уопште да има смисла тоа што го зборат....

Песната се вика The Philosopher!

The Philosopher

Do you feel what I feel, see what I see, hear what I hear
There is a line you must draw between your dream world and reality
Do you live my life or share the breath I breathe
Lies feed your judgement of others
Behold how the blind lead each other
The philosopher
You know so much about nothing at all

[Lead: Chuck]

Ideas that fall under shadows of theories that stand tall
Thoughts that grow narrow upon being verbally released
Your mind is not your own,
what sounds more mentally stimulating is how you make your choice
So you preach about how I'm supposed to be, yet you don't you know your own
sexuality
Lies feed your judgement of others
Behold how the blind lead each other
The philosopher
You know so much about nothing at all

Болдираното е за вас...

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Dimebag Darrell
Јim Root
спореди што е подобро

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Брат ете постирав и слипнот да споредиш што е подобро ама ти си отупел со слипнот не постирам тука појке оти нема фајде

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
браТ,ти свати дека не слушам толку агресивен метал...сепак не сум таков тип...никад ни сум бил...

Kajgana Shop

На врв Bottom