SlipKnot

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Пак ќе ги напоменам Death , и они имаат drum-solo ама имаат и гитар соло .
Инаку неможноста да исвират добро гитар соло ги прави да звучат бедно , нема дел во песната каде што има кулминација.
Блајнд, не значи дека ако има некој бенд гирарски сола и дум сола мора да бидат и Слипкнот, мислам мора некој бенд да се оддалечува од другите, утре другитен ке видаш бенд само со синтисајзели, или Апокалипто како се само со виолончело и слично, и ајде они се запеза оти немат гитаски сола ? Така иде твоето. Слипкнот сум задоволен од нивната музика што ја прават со твоите контејнери шо викаш. Или па ти си имаш твој вкус и си сакаш бенд да има и гитаски и друм соло тоа е твој вкус, и не мора да значи мора и Слипкнот да се такви.

Кои стари ѓубриња бе?!?! Ти имаш ли малце ум што пишиш?!Не мислев некогаш дека ќе постирам на оваа тема,али ме испровоцира сега за ова што го напиша!Тоа што напиша дека старите бендови се ѓубриња докажува дека си изгледа 12 годинки и се палиш само на Слипнот,сеуште не си ја сванал ти убавината на таа музика што ја правеле порано тие групи што ти се осмели да ги наречиш ѓубриња.Ако немаш почит кон старите корени ѓабе само ги фалиш Слипнот.
Што ако имаат убава музика старите беднови не мора да значи и Слипкнот треба да се како нив, и остај го детето ги сака Слипкнот не мора да го пцуеш и слично си ги сака и готово, сакате да ги одвикне ..

lej najbolji se nema sho....:D
Да.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
:pos2::pos2::pos2:

сите слатко се изнасмеааа:pos2::pos2:

Кори дрма еј, емо со последниов албум е новото нешо кај нив, а за снаф, жилети немам...

Слипкнот = Линкин Парк... ај добро овој од Лп стандард му е клин вокалот:pos2::pos2::pos2::pos2:
што им фали па на слипкнот и на линкин парк,закон се групите...

R

Reve0ke

Гостин
Абе во ред е да ги слушаш ти ама ме нервира кога ќе видам дека луѓето што ги слушаат овие групи јадат ла** за постари групи и групи кои не ги слушнале воопшто. Плус и неспоредливо е една понова група да се споредува со група постара ко дип парпл и пинк флојд кој свиреле 30-40 години и кои имаат искуство упм во музиката...

п.с. Слипнот никогаш нема да бидат запаметени ко тие што се денес запаметени. (мислам на пинк флој и дип парпл)

Член од
3 јануари 2009
Мислења
190
Поени од реакции
1
Што ако имаат убава музика старите беднови не мора да значи и Слипкнот треба да се како нив, и остај го детето ги сака Слипкнот не мора да го пцуеш и слично си ги сака и готово, сакате да ги одвикне ..
Не сакам јас никој да одвикнам од таа музика што ја слуша.Во ред е тоа што тој ги слуша Слипкнот,секој си има свој вкус.Туку не е убаво што плука по постариве бендови.И како што кажа Reve0ke,не може да се споредуваат слипкнот со парпл,флојд,блек сабат итн.Пошо тие и до ден денес се популарни.ОК,ве оставам да продолжите со дискусијата за слипкнот.I'm out of here :salut:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Не сакам јас никој да одвикнам од таа музика што ја слуша.Во ред е тоа што тој ги слуша Слипкнот,секој си има свој вкус.Туку не е убаво што плука по постариве бендови.И како што кажа Reve0ke,не може да се споредуваат слипкнот со парпл,флојд,блек сабат итн.Пошо тие и до ден денес се популарни.ОК,ве оставам да продолжите со дискусијата за слипкнот.I'm out of here :salut:
Па, никој не ги споредува Слипкнот со старите бендови не се ни малку слични, ама детево ако си ги сака Слипкнот не мора да значи треба да го ѓњавите со вакви глупости дека не ги бива.
Ајде да продолжеме со темата ...

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
мене многу ми се свиѓа музиката на слипкнот,омилени песни:psychosocial,before i forget,the nameless,dead memories...

Morbid.

Будала
Член од
24 март 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
интересни ми се. хаха =)

Член од
31 јануари 2009
Мислења
258
Поени од реакции
12
Kе иде некој на концертот на 17 јуни у белград?

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Јас ќе одам на концерт ако ми дадат пари за повеќе јајца

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
ArhangelOFDeath
Знам дека ги сакаш Пантера, знам дека сакаш метал. Те молам барем не ги рамни Пантера со сите други бендови дури и со оваа тема кај што се СлипКнот. Ако не ги слушаш ок, оддалечи се од темата мирна ти глава, а на тебе тука секој пост ти е дека не ги бива, немале хитови, немале гитарски сола и слично тоа се кажува се во 1 пост. А ти упорен дека не ги бива. Неможеш да ги рамниш Пантера со Слипкнот а го гледам дека тоа го правиш не значи оти Пантера имат јаки гитарски сола мора да имат и Слипкнот НЕ! тука грешиш. Нема да должам многу онака само напишав па да видам дали уште ке ги рамнеш и ке ги труеш.

Поздрав.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Зашто 90% од слушателите на Слипнот врска немаат од метал музика, метал историја, метал бендови, и метал тривија?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Зашто 90% од слушателите на Слипнот врска немаат од метал музика, метал историја, метал бендови, и метал тривија?
Бидејќи најверојатно Слипкнот не се метал :helou:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
И шо сега? Слипкнот ајде не се метал нека биде по вашо а ја ги слушам и што треба сага ??

Kajgana Shop

На врв Bottom