Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Можеби. Ама да не ја занемаруваме мотивацијата баш поради тоа што на таков начин не успеаа да освојат титула и оваа сезона уште од старт се виде колку е часот. После освојување исто и прелесно е да падне малце мотивацијата. Не викам дека Клоп ќе го дозволи тоа, само го наведувам како дополнителен предизвик. Ќе имаат дефинитивно повеќе предизвици и затоа ме интересира како ќе се справат со сето тоа. Ако некако успеат и трета сезона по ред да изиграат на толку високо ниво... :cuc:
Јас искрено се сомневам дека има барем еден играч во клубот кој не сака да се издигне по бројка над Јунајтед во титули, така да губење мотивација ми е најбанален муабет, најискрено.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Јас искрено се сомневам дека има барем еден играч во клубот кој не сака да се издигне по бројка над Јунајтед во титули, така да губење мотивација ми е најбанален муабет, најискрено.

Реално да праиме муабет тимов на Ливерпул е оган и страшно многу ме потсеќа на Јунајтед од времето на Фергусон. Плус да не правиме уопште муабетот на темата Клоп како тренер што има створено таков авторитет и неговиот начин на водење на тим каде што секој играч гризе како лудак.Плус изјавана што ја даде дека по 4 гола дадени колку бил воодушевен што играчите пак бркале како лудаци и давале 200%. Страшен тим имате и искрено да не навивав за Јунајтед немаше да ве колнам волку.Да не испаднеа како морони од Атлетико гарантирам дека ќе освоеа пак Лига Шампиони.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нешто што го нема кај Л.. и МЈ...
Не знам за овие од Ливерпул ама сигурна сум дека ќе се согласат - Подобро да го нема во МЈ а титули да има.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.409
Поени од реакции
3.227
Не знам за овие од Ливерпул ама сигурна сум дека ќе се согласат - Подобро да го нема во МЈ а титули да има.
Ако...
Инаку најдобро е и убав фудбал и титули...
(Сити, Барса... итн..итн...)
Л и МЈ се интер филозофија... Not For Everyone...

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Нешто што го нема кај Л.. и МЈ...
Ако не игра Ливерпул допадлив фудбал не знам кој игра. Само ти имаш вакво глупо мислење, да ги прашаш сите други ќе ти кажат дека играат наубав фудбал за око, заедно со Баерн.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Реално оваа сезона имаа еден куп канцер утакмици, лани играа стварно топ фудбал.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.409
Поени од реакции
3.227
Ако не игра Ливерпул допадлив фудбал не знам кој игра. Само ти имаш вакво глупо мислење, да ги прашаш сите други ќе ти кажат дека играат наубав фудбал за око, заедно со Баерн.
И Брегалница..

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Најслатки беа 2-1 победите, а исто ми беше најубаво коа водевме 3-0 и ја умртвуваме утакмицата да си билда Ван Дајк статистика успешни пасеви :love:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.075
Поени од реакции
1.573
Ако...
Инаку најдобро е и убав фудбал и титули...
(Сити, Барса... итн..итн...)
Л и МЈ се интер филозофија... Not For Everyone...
Шампионскиот Јунајтед па и овој на Оле и шампионскиов Пул, Интер филозофија? Оној Интер со 23% посед мислиш? Башка што не постои Интер филозофија

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.409
Поени од реакции
3.227
Шампионскиот Јунајтед па и овој на Оле и шампионскиов Пул, Интер филозофија? Оној Интер со 23% посед мислиш?
Л оваа сезона цел натпревар тапа... 87 -ма, 90 -та и 93 - та гол...( 3:0) и тоа....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom