SlipKnot

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Psychosocial за мене е најкуродрвечкиот обид да стигне бендот до комерцијала... Без разлика сите што викаат дека била добра песната , едноставно можам да ги споредам со Саша Матич или Аца Лукас ...

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Psychosocial за мене е најкуродрвечкиот обид да стигне бендот до комерцијала... Без разлика сите што викаат дека била добра песната , едноставно можам да ги споредам со Саша Матич или Аца Лукас ...
си прочита ли што пиша море?:)па тоа е стилот на слипкнот,а ако они се комерцијала,да не праиме муабет за другите метал срања....погледај нешо концерти,ју туб живи изведби,па ќе праиме муабет за комерцијалата...последниот албум им е супер,нема тука простор и негирање дека било комерцијализејшн

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
си прочита ли што пиша море?:)па тоа е стилот на слипкнот,а ако они се комерцијала,да не праиме муабет за другите метал срања....погледај нешо концерти,ју туб живи изведби,па ќе праиме муабет за комерцијалата...последниот албум им е супер,нема тука простор и негирање дека било комерцијализејшн
Комерцијала се , пробаа со Psychosocial да на праат музика која ќе биде пошироко опфатена , односно и тој тапа стил што го имаа до тогаш го шитнаа за пари .

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
лол ја иам глеано концерти и пеачот само ја рка публиката! Мене да ме ркне па и идол да ми е гитарата у гз ќе му ја начукам! Само Џои Џордисон од слипнот се поштуе!

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Од slipknot јас мислам дека тие двајцата што чукаат на посебните тапани се жмк.слипкнот може и без нив да ги е***.кажав во претходни постови,слипкнот се хардкор експеримент...ако испадне група слична на нив,ќе ги гледате како фејкери,се што е прво-успева....они успеаја да се склопат како целина со 3 пара тапани,2 вокала,1 DJ,клавијатура(тој со боцките што го сумите),басист....таков стил на музика е,или ептен ќе ти се свиѓаат,или нема органски да ги поднесуваш...

antitalent

idiotizam i renesansa....
Член од
22 јануари 2009
Мислења
182
Поени од реакции
6
Од slipknot јас мислам дека тие двајцата што чукаат на посебните тапани се жмк.слипкнот може и без нив да ги е***.кажав во претходни постови,слипкнот се хардкор експеримент...ако испадне група слична на нив,ќе ги гледате како фејкери,се што е прво-успева....они успеаја да се склопат како целина со 3 пара тапани,2 вокала,1 DJ,клавијатура(тој со боцките што го сумите),басист....таков стил на музика е,или ептен ќе ти се свиѓаат,или нема органски да ги поднесуваш...
u pravo si...ali ja poise sum za ova vtorovo:D:D

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
таков стил на музика е,или ептен ќе ти се свиѓаат,или нема органски да ги поднесуваш...
Не не е таков стил, него прво ептен ке ти се свиѓаат па после нема органски да можеш да ги поднесеш! Така е со доста комерцијални бендови!

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Каква бре Psycosocial. Ебате песната. Ко ке ми текне на некои подобри песни од првите што ги издадоа, ова е право срање сеа, пошто се гледа успешниот обид за песна која би се емитувала на радио.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
никој не рече дека psychosocial им е врхунац,или пак all hope is gone.слушнете го vol.3 the subliminal verses,мислам дека не е баш piece of shit
-Pulse Of The Maggots
-The nameless
-duality

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
like it:wink: Ги слушам најмногу кога сум на нервна база.Добра е Death memories!!

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...Закон е бендот, иако малку ги искомерцијализираа со "All Hope Is Gone"....[еј, на прво место на рок-чарт на MTV Adria :nesvest:]
Инаку, супер се...:back:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.508
Поени од реакции
8.201
...Закон е бендот, иако малку ги искомерцијализираа со "All Hope Is Gone"....[еј, на прво место на рок-чарт на MTV Adria :nesvest:]
Инаку, супер се...:back:
хах, и со сублиминал версес беа искомерцијализирани, се сеќам нон-стоп ја пуштаа дуалити....
тапа се... тоа е нешто што е дефинитивно, а дали се комерцијала или не, боли ме уво...

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
хахахаххахах добра тема ја сум фан на KORN a и за SlipKnot ного јаки гласове имат пејачето стфарно се куул брат то продолзи ... ного се јакиииииииии :vozbud::smir:
Po avatarot mi se gleda sho mislam za slipknot.
Ama brat, dobar glas ima Coray? Kopileto kolku go mrzam ej! Samo na snimanje glas vadi, mu go sreduvaat so 2 tona aparatura, za CDinjata da im se besni, inache..nego da go izbacat, da stavat asalen vokal, i slipknot ke vladee.
Vladee i sega, ama Coray im e edinstvena mana spored mene.
Za Joey Jordison..neam komentar :) Odlepuva.

Mislish deka Slipknot moze i bez niv..neznam..ja mislam deka se sasvim ok..ali..shoznaesh :) Mozda Joey moze da postigne :))) Chuda prai chovekot :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ќе настапуваат во Белградска арена за некое време, ама незнам кога точно.

Kajgana Shop

На врв Bottom