SlipKnot

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
не ми се од википедиа,туку тоа го имам од слипкнот.
ако не веруваш можеш да го прашаш STRUTTER затоа што он ми ги даде албумите.
ќе го најдеш малце погоре.
не го задевајте ваце,оти со мене ќе се распраате ...човекот си слуша рок/метал,се слагам со неговите болдирани песни од слипнот,стварно тие се НАЈДОБРИТЕ!
Едитирано
-точно е дека се губи во живо,ама не е тоа поради негова вина,туку гласот му стана премногу груб....ете поради тоа е тоа GROWLING

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Слипнот нечинат! Иам еден албум од нив и концерт! Не ги бива, едино Wait and bleed е онака ок песна! Ќе ги даам на едно девојче концертот и албумот оти она многу си ги сака колку и да и кењам за нив :back:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Добро бе деца се, оставете ги тие што слушаат нека си пишуваат што сакат некој ке напише и вие абе глупи се не ги бива деца се, добро еднач двапати да се каже али секојпат вие викате да земам да бројам посотви тука сите се ''не ги бива СлипКнот'' ''Не чинат'' ''комерцијала'' и секој пост јас ова ли ке го читам? Ако не ги слушате, ако не ги аресете не мора да пишете на темава јас ги слушам понекогаш си делиме од јутуб клипчиња вие право реплицирате, еднаш оставете да споределиме мислење.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ич ама ич не ми се свиѓаа овие. Прво имаат стварно хардкор маски а ми свират некако педерска музика со педерски вокали.

J

JOEY JORDISON

Гостин
БРАВО ЗА ТИПОТ ШТО ЈА ОТВОРИЛ ТЕМАВА А ИНАКУ НЕМА ДА СЕ СОЗДАДЕ НИШТО ПОДОБРО ОД СЛИПКНОТ ТОА Е ФАКТ !!!!!!!!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ич ама ич не ми се свиѓаа овие. Прво имаат стварно хардкор маски а ми свират некако педерска музика со педерски вокали.
Izglea zasho ne si gi slushnal..
Pederski vokali? Pederska muzika?
Lol..mozhe te iritiraat maskite..ama ne preteruvaj..
I,koga stanuva zbor za komercijala..metallica be? iron maiden? mislam, ne se ista klasa ko slipknot..ama preku kurov, sho ne serete za niv deka ne gi biva i deka se komerciala?
A?
Metallica da ne stanea komercialni na koncerti ke bea katastrofa.
Zatoa se imaat kesh do plafon, i imaat edna od najdobrite opremi za koncerti..ozvuchuvanja kurac palac..i dozhivuvanje e da otidesh na niven koncert..se pamti.

Слипнот нечинат! Иам еден албум од нив и концерт! Не ги бива, едино Wait and bleed е онака ок песна! Ќе ги даам на едно девојче концертот и албумот оти она многу си ги сака колку и да и кењам за нив :back:
w8 and bleed mi e omilena..koa vishe ja spomna :)

J

JOEY JORDISON

Гостин
01/15/09 - Metal Hammer Readers' Poll 2008
Here are the results of the Metal Hammer Readers' Poll 2008.

Best Band: #1 Slipknot
Best Album: #2 All Hope Is Gone
Hero of 2008: #2 Corey Taylor
Best Frontperson: #1 Corey Taylor
Best Drummer: #1 Joey Jordison
Best Bassist: #3 Paul Gray
Event of 2008: #1 Slipknot/Machine Head Tour
Who Will Rule 2009: #1 Slipknot
Band You Hated & Now Love: #1 Slipknot
Band You Loved & Now Hate: #5 Slipknot
Best Single: #1 Slipknot - Psychosocial
Best Video: #1 Slipknot - Psychosocial

So as you can see, Slipknot won in 8 categories.
Thanks for your support!
Stay (SIC)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Извини ама Металика ќе останат запаметени за век и векови како и Iron Maiden. А сигурно знаеш дека Металика претходно свиреа Траш музика па комерцијалата ја почнаа со St. Anger а за Iron maiden не ги слушам многу многу скоро ич, мада овде не е темата за тоа :)

Slip Knot би ги личело да тргнат тоа маските и да свират rock/hard rock. Ипак тоа е мое мислење :)

J

JOEY JORDISON

Гостин
Izglea zasho ne si gi slushnal..
Pederski vokali? Pederska muzika?
Lol..mozhe te iritiraat maskite..ama ne preteruvaj..
I,koga stanuva zbor za komercijala..metallica be? iron maiden? mislam, ne se ista klasa ko slipknot..ama preku kurov, sho ne serete za niv deka ne gi biva i deka se komerciala?
A?

СИТЕ ДОБРИ БЕНДОВИ НЕКОГАШ БИЛЕ КОМЕРЦИЈАЛА КАКО ШТО СЕ МЕТАЛИКА ИРОН И ТАКА ........

09/03/08 - All Hope Is Gone is #1!!
Thank you to everyone who went out and picked up a copy of All Hope Is Gone, the record is #1 in the USA as well as a number of other places around the globe. Thank you to everyone world wide for making this album so huge!

-#1 - USA
-#1 – Canada
-#1 - Switzerland
-#1 – New Zealand
-#1 - Australia
-#1 - Sweden
-#1 - Finland
-#2 – Japan
-#2 - UK
-#2 – Germany
-#2 - Austria
-#2 - France
-#2 - Belgium
-#3 – Norway
-#6 – Holland
-#8 – Mexico
-#9 - Spain

When All Hope Is Gone...

секоја чест за SLIPKNOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
zakon se be slipknot a i metalica i iron maiden ne se losi... a za komercijalen metal prv pat slusam:baeh:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Извини ама Металика ќе останат запаметени за век и векови како и Iron Maiden. А сигурно знаеш дека Металика претходно свиреа Траш музика па комерцијалата ја почнаа со St. Anger а за Iron maiden не ги слушам многу многу скоро ич, мада овде не е темата за тоа :)

Slip Knot би ги личело да тргнат тоа маските и да свират rock/hard rock. Ипак тоа е мое мислење :)
Metallica i sea se trash metal, komercijala se od koa postojat..ushe od komercijala se ushe od 93ta-94ta..ushe od unforgiven, master of puppets..Nothing else matters*..i tako dalje..I nema nisho losho u toa..Metallica ke ostanat u istorijata na metalot zasekogash, kvaliteten bend, bend do jaja.
Ama, Slipknot da svirat rok? Sachuvaj bozhe..Slipknot se 10 pati po HC i po napnati od Metallica ako gleame taka..odnosno Metallica sviri rock vo sporedba so slipknot..
Da ne me razberesh pogreshno..ne gi mesham bendovite..Koa Metallica imashe najprodavan album, slipknot ne postoea -.-
Anyway, valjda prochita, go izjasniv mojot stav..Coray me iritira nekad stvarno..Ama Joy Jordison -.- no comment.

zakon se be slipknot a i metalica i iron maiden ne se losi... a za komercijalen metal prv pat slusam:baeh:
Se e ok da si komercialen, top..
Ama da te pushtaat na MTV adria? omfg :(

Член од
29 јануари 2009
Мислења
61
Поени од реакции
24
Мори Тромбе коа сме веќе на тоа што чини, па бескрајно тупа-тупа и не е решението јесте дека кај нас некако владее љубовта кон трешот така ми се чини. Стилот е девијантен и по тоа SlipKnoT се уникатен бенд, применуваат све од нај обичен ритам па се до бластови(од тапанарска гледна точка) , и башка DJот дава зачин на тоа како звучат песните, особено во живо.

J

JOEY JORDISON

Гостин
абе нема да се создаде подобар тапанар од joey jordison ..... еве мала споредба joey jordison и Lars Ulrich

no comment.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Znam deka spamirame vaka so videa..ama ova vredi da se chue..Slipknot u zhivo, kamerata fokusirana na Joey celo vreme :) ZDIVUVA XD

Bujrum..uzhivajte..

P.S: Ve molam ne prajte glupi sporedbi so drugi tapanari sho ne se od ist tip ko Joey, nemozes Joey da go sporedish so Mike Portnoy ili Dave Lombardo...

Kajgana Shop

На врв Bottom