- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 2.815
- Поени од реакции
- 3.071
Филмомани што мислите за "Revolver" на Guy Ritchie?
Можеби и ќе бидам поконкретен у темава: Како го сфативте филмот, поточно дали воопшто се потрудивте? 99% од луѓето со кои сум зборувал за филмов тврдат дека е глуп и досаден и разочарани се бидејќи наспроти Snatch и Lock, stock and two smoke barrels кои беа исполнети со црн хумор Revolver воопшто не наликува на нив. На нив, а и за тие што ќе искоментираат дека Revolver e глуп и неразбирлив филм би им препорачал да се држат за глупата американска комерцијала ако сакаат да останат ограничени и испрани од плитките содржини на таквите филмови.
Филмов едно време ми беше омилен, имав и цела рецензија три страни напишано за него во еден мој блог што го пишував тогаш (2009g)

Тој период читав за егото, "дрдоркото" во нас и филмов беше прекрасна презентација. На Imdb има 6.4 оцена и ми беше пример дека некогаш и пониските оцени може да бидат предобри филмови.
Како што читам понатаму гледам дека повеќето не го сакаат филмот и тоа е поради тоа што не го разбираат. Тотално му ја разбирам целта и поентата на Guy Ritchie работата е што многу малку луѓе потелемелно се запознаени со егото неговата манипулација врз нас и нашата врз него. Се има објаснување и не е ставено без причина.
Последно уредено: