Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The Incident (1967)гуглав movies that take place over one night или така нешто
Aко ви се најдува нешто во тој стил пукајте.
Тhe Warriors, Dazed and confused и сл.

Kojjjjjjjjjjj ???Вилијам Мекпојл ми е омилен "Ееееј кој глумел тука" уз глеање филмови. Пред некое време го видов така во Under the Silver Lake, сега во Zodiac. Eптен е фаца, го обожавам![]()
Старци се тие (иако сигурно мислиш и на периодот кога биле млади), чекај да помине време за да остаре Џими па ќе (ти) стане „карактерен“.Kojjjjjjjjjjj ???
Е, да беше еден од карактерниве...Dick Miller, M. Emmeth Walsh, George Dzundza, Brian Dennehy, Michael J. Pollard (Мајкл Џ. Фокс од него го има земено тоа "J." у средина, иначе не му значи ништо), итн....
@whatto so se desava so hidden life oti nee tolku jak ko drugite od malick?
) ајде ако сакаш пиши некое зборче,па може и ќе се роди некоја дискусија па да одиме на мекици хехех си останав смешен и после толку години.
Очекував типична европска драма што добива второстепена награда на Кан, добив нешто што би снимил Бергман кога би живеел во денешно време. Предобар филм, скроз позитивно ме изненади, може да се репризира деновиве.Аууу Force Majeure каков филм.
10/10 ez.
Аууу Force Majeure каков филм.
10/10 ez.

Во својство на?Атиџе не ја поканиле
Во својство на?
Не е актерка. Honeyland е документарец.Главна актерка во Honeyland