- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.180
- Поени од реакции
- 10.157
Cekaj malku,...na pismoto Vasa addresa bese pisana, vase ime I prezime!?Прееска кај моите дојде поштарот,без маска и уште ги тераше да му потпишат со пенкало.Излагам,камо маска бе бато?Ооо сум го заборавал у поштата.Аха,добро му викам,ја имам вишок еве ти.Ја зема и обратно ја намести Застани му викам подалеку,остави го тефтерот и писмото на сандучето за писма јас со мое пенкало ке потпишам.Отварам писмото со ракавици набрзина,позитивен на ковид сум бил иако не сум се тестирал Писмото по грешка кај нас,а тој што е за него наменето се крие и нејќе да го прими решението,го видов името,презимето и адресата,тука е од маалово.
Obicno dostavuvacot na pisma prvo go bara toj sto e naveden na pratkata za da se potpise..hmmm
Skopski, od koe malo si ti duso
Somnitelno mi e ova..
Автоматски споено мислење:
Cekaj malku,...na pismoto Vasa adresa bese pisana, vase ime I prezime!?Прееска кај моите дојде поштарот,без маска и уште ги тераше да му потпишат со пенкало.Излагам,камо маска бе бато?Ооо сум го заборавал у поштата.Аха,добро му викам,ја имам вишок еве ти.Ја зема и обратно ја намести Застани му викам подалеку,остави го тефтерот и писмото на сандучето за писма јас со мое пенкало ке потпишам.Отварам писмото со ракавици набрзина,позитивен на ковид сум бил иако не сум се тестирал Писмото по грешка кај нас,а тој што е за него наменето се крие и нејќе да го прими решението,го видов името,презимето и адресата,тука е од маалово.
Obicno dostavuvacot na pisma prvo go bara toj sto e naveden na pratkata za da se potpise..hmmm
Skopski, od koe maalo si ti duso
Somnitelno mi e ova..
Автоматски споено мислење:
Cekaj malku,...na pismoto Vasa adresa bese pisana, vase ime I prezime!?Прееска кај моите дојде поштарот,без маска и уште ги тераше да му потпишат со пенкало.Излагам,камо маска бе бато?Ооо сум го заборавал у поштата.Аха,добро му викам,ја имам вишок еве ти.Ја зема и обратно ја намести Застани му викам подалеку,остави го тефтерот и писмото на сандучето за писма јас со мое пенкало ке потпишам.Отварам писмото со ракавици набрзина,позитивен на ковид сум бил иако не сум се тестирал Писмото по грешка кај нас,а тој што е за него наменето се крие и нејќе да го прими решението,го видов името,презимето и адресата,тука е од маалово.
Skopski, od koe maalo si ti duso
Somnitelno mi e ova..
Prvo mu davas maska na postarot, potoa stavas rakavici za da go otvoris pismoto( strav da ne ti bese antraks da ne Ima vnatre)...
Последно уредено: