Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може да се сумира муабетот на темава и општо низ целата интернет јавнос. Имавме 30-40 заболени дневно и фул локдаун. На муабетот дека ова не е издржливо и вака не може да се живее се реплицираше со безосетни, секој живот е важен, ја рамниме кривата, Филипче цар македонски и тн.![]()
Facts about Covid-19
Fully referenced facts about Covid-19, provided by experts in the field, to help our readers make a realistic risk assessment.swprs.org
Знам дека на темава генерално оптимистички статии и интервјуа не поминуваат ама ете,онака за инат го споделив линков [emoji846]
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
ќе дојдат...нашата глупа држава ги финансира холандските циции( да не пишам која нација се ќе ме банират ) бадијала да летаат до тука, а во Охрид трошат 3х помалку од срби па и од наши туристи.. а не се плашат, Холандија има повеќе Корона од нас... може само да ни ДОНЕСАТ + корона ..Еве Холанѓаните почнале да се пакуваат, ќе иделе на одмор во Охрид.
Абе и да укинат, кој будала би дошол тука сега, освен овие за избори што ќе ги влечат.
а глачки места до 21 отворени, како ќе стигнат овците после гласање до дома до 22х ??Пазете го црвениот underline. Задоволство и луксузирање!
Така бато, хедонизам и баханалии уште фалат у оваа јебена реченица пошо до тоа ни е дојдено скроз.![]()
Све живо се отвара, џабе седевме заклучени дома толку време. И теретани и коцкарници и граници.
Све живо се отвара, џабе седевме заклучени дома толку време. И теретани и коцкарници и граници.