Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Срање сме ептен, нема ниеден аргумент да се оправдаме, и искрено, не знам на кој начин би било подобро, не сега, ни наредните неколку сезони, дури не се случи некаква драматична промена.
Автоматски споено мислење:

И Џони би ти позавидел :icon_mrgr:

Стелт не пишува кога губиме, туку кога Пепе не дава гол, а денеска даде стварно екстра голче, така да не се важи неговиот сери денес :kafence:
Автоматски споено мислење:

Да не сереме за џабе, немаше н од намера да го повреди

Не беше ни блиску до топката која Лено лабаво ја имаше. Му влезе со тело во скокот без никаква потреба.
Што е тоа, ако не е намера?
Имаше и тоа онака, говнарски, подло.

Му се направи денот на гомнарот, се гледа дека е некое расипано типче, го прекрши голманот и му заби гол на другиот у задња минута.
Еден од оние играчи во лигата кои ќе се паматат дека направиле некој подвиг на една едина утакмица и најчесто против Арсенал а инаку ќе пропаднат во просечното сивило на илијадници други играчи што дошле на островот.

Ех, такви има со лопата да ги риниш.

Дај боже гомнаров Еткинсон корона да фати :D
Па да ја прекинат пак лигава, ај гризни јазик

Т.е. како што ве гледам, за вас подобро и никогаш да не продолжеше ПЛ :D

Го виде пасот па затоа се поткрена за да помине топката? Или тотална случајност беше ова? Многу втф момент ми беше како помина топкава, дека ми делуваше дека е залепен за земја братов.

Многу јаки голови паднаа денес на сите утакмици, одличен (ре)старт (y)

Голот на Нето, Досон...

Последно уредено:
Ако ти е полесно да го оправдаш движењето на Мегваер ко да е шлепер со две приколки и да треба да напраи U turn на пластичарска, во ред :)
Далеку беше од оправдување, некој го пиша ова у фан клуб зашто линделоф е вечити кривец. Пази не сум некој експерт ама никад не би фрлил толку пари на киклопов, мене ми е ту мач оверрејтед иако е “најдобар” то го имаме у тим. Со вчерашното позиционирање покажа само дека не е најбистар

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom