Mr.Deni
Животна грешка си ми ти...
Toa им е мантрата откако се седнати на власт, све некој е преглуп и презатуцан да ги прати комплицирани мисловни процеси на Заев , Самка и Љубе. Рефлексна реакција е тоа кога ќе посерат и нема кој да се обвини, народот е прост, ама не нивниот народ.
Почнавме со континетална тактика на борба со болештинава, после увидовме дека шведскиот модел е поблизок кон нашиот сензибилитет и сфаќање на животот и така сега ќе го наебеме вирусот на сила и кондиција.
Јас, ете сум го поминал на нога, праев тест за антитела и тоа ми покажа, здрав сум како прч, неам топломер под мишка ставено 8 години сигурно. Сега може да идам да давам плазма, ако може да се спаси некој од групата граѓани што славеле празник, па да може и догодина да слави безгрижно.![]()
Сакав да се надоврзам на ова дека видов денеска не знам дали беше на фејсбук дека една аптека во Битола почнала да продава тестови за антитела да се направат дома.Чинеле 1200ден и се добивало резултат за 20 мин и бил таму со 97 посто сензитивност и бил американски со германска лиценца...Муабетот ми е смеат да продаваат така тестови без лекарски надзор?