Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.899
Поени од реакции
67.551
Како и од кога е BLM глобално движење бе детенце? И што курац има поврзаност со ПЛ? Има вистински а не замислени светски трагедии кои се дешаваат сега, секојдневно, ама никој не писнува ништо.

Настрана од тоа, ПЛ доби нов дајвер и гомно во оној ликот што му дофрлаше на Мурињо, не му запаметив име презиме, португалецот, што дајвна за пенал. На секој контакт паѓа, се витка, симулира, ептен фалеше вакво передиште во лигата, премногу време помина од Коста, Суарез и остали отпадни материи. Му посакувам кратка и исполнета со повреди кариера.
Дали тоа сериозно го спореди Фернандес со Коста и Суарез... :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.197
Каков рак меч изиграа Тотенхем, аууууу... Изгледа и од овде Ѓурџо ќе испие нога, не е можно човекот толку да е пропаднат. У Реал и Челзи првиот мандат рекорди буташе у дадени голови, па ни со Интер не беше лош во тој аспект, а што му се деси после Реал само еден Господ знае. Моментално изгледа како Валтер Мацари и Вентура споени у еден човек, ликови без идеја што фураат кансор фудбал.

Јунајтед издоминира у второ, Погба добар, Гринвуд добар, Бруно исто одлично изигра, каков само пас му даде на Марсијал и што утна дебилот :facepalm:

Се на се позитивно издание на Јунајтед, очекувам да гризаат до крај за ЛШ заедно со Челзи.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Сити се жалеа за ЛШ банот така? Кога треба да се знае исходот од жалбата?

Иначе Јунајтед со ова си ги заврши мечевите со "Топ 6" екипите, им остана уште на гости со Лестер во последно коло.

Челзи гостува на Етихад и Енфилд, плус игра дома со Вулфс.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Линделоф е крив далеку беше позициониран од мн милионскиот
Тоа е се што имам да кажам :)
Ако ти е полесно да го оправдаш движењето на Мегваер ко да е шлепер со две приколки и да треба да напраи U turn на пластичарска, во ред :)

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.552
Дали тоа сериозно го спореди Фернандес со Коста и Суарез... :pos:
Овој е новиот гној на ПЛ, тек почнал, ако продолжи со ова темпо за пар сезони ќе ги стигне, таман се решија од Ешли Јанг кад оно свеже говно :D

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.695
Поени од реакции
8.337
Млад е он за титула, има мегдан за простување на база младост-лудост!
Многу позитивни работи му се случија во овој период, почнува да влегува у филм дека е реинкарнација на Ганди или Мартин Лутер Кинг :D
Штета што и вчера со кокошките гандиевски се однесуваше:(

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.885
Поени од реакции
11.600
Овој е новиот гној на ПЛ, тек почнал, ако продолжи со ова темпо за пар сезони ќе ги стигне, таман се решија од Ешли Јанг кад оно свеже говно :D
Врати се за пар сезони со експертизава, ќе те чекаме.

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.552
Врати се за пар сезони со експертизава, ќе те чекаме.
Не сум јас експерт, скраја било да игра (т.е. дајва, провоцира, квичи, симулира) во ПЛ пар сезони али ок, ќе го биде нов Роналдо ЦР7? Што викате вие како познавачи на фудбалот?

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.695
Поени од реакции
8.337
Не сум јас експерт, скраја било да игра (т.е. дајва, провоцира, квичи, симулира) во ПЛ пар сезони али ок, ќе го биде нов Роналдо ЦР7? Што викате вие како познавачи на фудбалот?
Роналдо на негови години беше веќе Роналдо, овој сигурно нема да биде тоа! Што толку му се сипа на човекот? Нит е нешто посебно театрален, нит симулатор, а го поврза средниот ред на Јунајтед за брзо време! Од еден куп плачи*ички во ПЛ ти на него му се сипа :facepalm: Да не си за Тотенхем, па те заболе толку? Јес да евреите и власите имаат по некоја сродна жичка, ама не се до толку галиба:D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Види говно француско, без никаква потреба намерно отиде во Лено.
Би исклучувал за вакви работи, без око да ми трепне.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мн ми е жал, најјак играч им е сезонава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom