Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.148
- Поени од реакции
- 30.267
yup, moja greska.0.13%
yup, moja greska.0.13%
Не го добива одговорот ама си го кажува тоа што сите ние си го мислиме .....револтиран е нормално....и он нели беше заболенГоце цело време вртени му ги пушта на Венко
Сосема коректна одлука кога можат да ти транзитираат било какви луѓе низ држава која е поентата твоите да ги држиш заклучени?Не се криви тие, излегува синоќа Филипче и вика дека се разгледува опцијата да ги отворат границите за сите без карантини и тестови.
Како сакаме народот да почитува мерки кога оној кој ги носи мерките се понаша како да нема вирус.
Ne me sfati. Koga ke se testiraat site gragjani na republikata i od niv ke ispadnat 2600 ili kolku i da se togas so tocnost moze da se vadat procenti. I od niv ke se vadi statistika za smrtnost. Vaka ispagja za tolku znaeme, za ostanatite dali se i kolku se moze samo da si spekulirame. Ete jas velam deka mozi od 2 milioni zarazeni se 1 milion. I na toj milion ke ti vadam procenti na smrtnost koj na segasni 200 dusi ke ispadni bezvezen. Ti ako vadis statistika na 200 zarazeni 200 umreni ke ti ispadni 100 % smrtnost.2600 na 2 miliona se zarazeni momentalno, asimptomatski, lesni, kriticni slucai, toa ti e 13%.
Хмм од кај ми е познато ова?Ne me sfati. Koga ke se testiraat site gragjani na republikata i od niv ke ispadnat 2600 ili kolku i da se togas so tocnost moze da se vadat procenti. I od niv ke se vadi statistika za smrtnost. Vaka ispagja za tolku znaeme, za ostanatite dali se i kolku se moze samo da si spekulirame. Ete jas velam deka mozi od 2 milioni zarazeni se 1 milion. I na toj milion ke ti vadam procenti na smrtnost koj na segasni 200 dusi ke ispadni bezvezen. Ti ako vadis statistika na 200 zarazeni 200 umreni ke ti ispadni 100 % smrtnost.
Pojma nemam.Хмм од кај ми е познато ова?
Значи ем си седела на часови, ама изгледа џабе.2600 na 2 miliona se zarazeni momentalno, asimptomatski, lesni, kriticni slucai, toa ti e 13%.
Ја те сфаќам.Pojma nemam.
Мислам дека сме се уште најдобри во регионот, во смисла на тоа дека навремено реагиравме, без да ги коментирам нивните здравствени стратегии, рече министерот за здравство Венко Филипче во емисијата „Само вистина“ на Канал 5.
Те сфаќам, баш заради овие одлуки народот е поделен во размислувањето околу короната.Сосема коректна одлука кога можат да ти транзитираат било какви луѓе низ држава која е поентата твоите да ги држиш заклучени?
Кој гарантира за Србите што ќе застанат на бензинска дека нема ниту еден заразен?
Работниџите од бензинската ќе го пренесат на нивните дома тие на комшиите и што ако ние сме заклучени и на враќање седиме 14 дена у карантин.
Да бевме скроз заклучени нема in and out за било кој тогаш коментарот ти е на место вака џабе е све
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Паркови и зеленилоА кој треба да санкционира непочитување на закони/рестрикции, Македонски шуми можда?
Од кај се овие бројки. На сајтот за 2019 по месеци има други бројкиСомнително е тоа што за првите три месеци годинава смртноста е далеку помала од претходните години. Со или без вирус, сеедно. Затоа велам дека бројките не се согласуваат.
Прегледај го приврзокот 255904
Процентот на смртноста во однос на претходните пет години е 65-70.
Фала на инфо....чекам да се меморира емисијата на Телеком па да ја вратам. Инаку Жан ни е семеен пријател, само најдобро можам да кажам за него и како човек и како доктор.Zan Mitrev e gostin na 24 televizija..interesno e, gledajte I slusajte...
Znam znam, ti bese od malo umno .Ја те сфаќам.