СДСМ - Политичка партија

Дали ви се допаѓаат пратеничките листи со кои ќе настапува партијата на следниве избори?

• Да.

Гласови: 7 11,1%
  • Не.

Гласови: 42 66,7%
  • Можеле да стават и многу подобри кандидати.

Гласови: 14 22,2%

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Судот одлучи дека не давал мито, туку дека му биле одземени материјални добра под закана со затвор.
Зошто Камчев не пријавил во обвинителството дека му барале рекет? Од овој агол изгледа како мито. Местење на судски предмети и барање потврда дека сѐ ќе тече по планот. Дали ги дал парите? Да. Обвинителство си прави што си сака. Тој нема да види ниту еден ден затвор.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.752
Поени од реакции
25.176
vie ste tie zakacenite na drzavna cicka, bolvi dremikurovi sho go barate grujo nazad. sho nikoj ne ve cepna vie 2-3 godini.

ic da ne se sekiras za mene.

sekiraj se za oportunitetniot trosok na parite sho vasiot pastir gi iznadade za da zjapate vo gips koj sekojdnevno muvlosuva. istockanico teska.
ne se sekiram, jas bi ti i takvite ko tebe da umrete od glad dur cekas nekoj da vi go smeni zivotot na podobro ko sto si napisa. jas samo probav da ti objasnam deka ako si nesposoben da opstanes nema potreba da krivis drugi seedno dali tie sto gradele so gips ili segasnata klovnovska varijatna sto go reketira narodot.

ne e do politicarite, do tebe e, a tebe ne te biva.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ми дојде една смеа....стварно сум пивнат, ама СДС политичка партија :pos:
Нека се удават и членови и симпатизери Македонија би била сигурно ич да не 10 пати боља!

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Ми дојде една смеа....стварно сум пивнат, ама СДС политичка партија :pos:
Нека се удават и членови и симпатизери Македонија би била сигурно ич да не 10 пати боља!
Само дно од човек може во пијана состојба да се пушти на форум, да влезе во тема за политичка партија, и да им рече на сите да се самоубијат а со тоа државата ќе била боље.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.801
Поени од реакции
5.834
Само дно од човек може во пијана состојба да се пушти на форум, да влезе во тема за политичка партија, и да им рече на сите да се самоубијат а со тоа државата ќе била боље.
Во право е.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.416
Поени од реакции
30.885
a ako e u trezna sostojba?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Чисто хипотетички....не именував никого, се прави тоа и поминува покрај филтрите за морал. Дали пивнат, пијан или трезен не е битно поентата е битна да се пренесе, сигурно не сум да се испоубијат сите......
Она што не поминува е твоето, ама секој со свој памет. Ти сметаш дека разноликоста е предност....до негде си у право.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
baraj si go ti, da ti go perat mozok so nacionalizam i propaganda.

red goce delcev, red dame gruev, red makedonija cela da e i ti sit i sreken do mesecinata i nazad.

naprai grujo eden kur podebel.

site tie gips kartoni i stiropori mene ne mi go smenija zivotot na poarno.
спортски сали, медицинска опрема, разработка и носење на инвеститори во Бунарџик и други зони, каде се вработија приличен број на луѓе, проектирани и прилично изградени автопатишта (често се заборава краткиот автопат од Куманово до Табановце), локални патишта (прво тие се правеа, па на критики дека автопати не се прават, ги почна), театри (Велес и МНТ), филхармонија, Стадионот во Скопје, СЦ „Борис Трајковски“, Музејот на мак. рев. борба, нови згради на МНР, Јавно Обвинителство, Архив, АЕК, Уставен Суд, Водовод Скопје, Царина, булевари низ Скопје, мостови преку Вардар во СК, зграда на „ПУИГ“, плоштад кај старата автобуска станица, жичарница до крстот на Водно, обезбедување и субвенционирање на евтини авионски патувања, туризмот прилично поддржан и зголемен.... Спомениците не ти ги спомнувам, не сте по тие работи. Довршувањето на скопската обиколница не знам дали да ја спомнам, ја почна и ја градеше претходната влада...
Сигурно има и други оперативни работи кои не ги знаеме или не се многу зборувани.
И гасоводот кој сега СДСМ го спомнува е нешто од грујово време, сега само се продолжува.

И... не го промени името....

Па сега, дали е к** или вибратор... баба лаже, трап не лаже.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.558
Поени од реакции
5.288
Ама затоа нерурамнотежен политичар може да биде премиер и да води држава! (браво пример за северџганска напредна логика)
..ако некој од форумџииве е пијан утре ќе биде трезен ама овие кои го донесоа(гласаа) овој да ни ја растура државата не знам дали некогаш ќе се надраснат и ќе си опростат?

Член од
1 април 2018
Мислења
2.122
Поени од реакции
4.125

Дно!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции