СДСМ - Политичка партија

Дали ви се допаѓаат пратеничките листи со кои ќе настапува партијата на следниве избори?

• Да.

Гласови: 7 11,1%
  • Не.

Гласови: 42 66,7%
  • Можеле да стават и многу подобри кандидати.

Гласови: 14 22,2%

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Каде е тука Камчев? Види јас ти давам Х пари со цел да ме ослободиш од вина (мито). После кога гледам дека работата не оди како што сакам, видеата ги ставам на нет. Тој давал мито за да се ослободи од вина, тој е главната алка за случајов. Сега испадна жртва.
Планирал да се пожали во полиција, ама пошто е се корумпирано тука а башка и странски државјанин, конзул ако не се лажам, побарал помош од бугарите. Под притисок на бугарите и екстра уцени заради вмешаност на врвот во владата прифаќаат да ги затворат овие тралалајки а сите други да ги ослободат.
Прашањето е што добивме ние?
И кој се уцените.....

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.350
Поени од реакции
21.743
Оваа заевава тоалетна хартија - Ордановски, и таа треба да седне на исто столче како Боки, за соучесништво, заедно со цела рекетарска фела "независни новинари" од 1ТВ, кои рекетираа и уценуваа бизнисмени и политички неистомисленици обвинети од СЈО.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Русковска обвинителството и Кацарска судството ги стрпаа Боки и Катица во затвор, супер, а што бидна со СЈО и што стана со сите оние Т Т Т Т Т Т Т Т Т Т... предмети отворени од тоа СЈО ... што е со правдата во Македонија ... еве цели три години на власт се, а некако никако правдата, демократијата, слободата и животот да дојдат во оваа вукојебина !

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
neje reket, mito je!!1! :pos:

Уште ли ќе ја верглате со Џабир Дерала и Ордановски оваа излитена флоскула? Како не ве фаќа срам јас не знам да релативизирате и браните едно копито полуписмено, еден дворски шут кој ја уназади државава на секое поле и се помоча на сите идеали и заложби на луѓето кои протестираа до пред некоја година (зборам за оние кои протестираа со искрена намера, а не куртоните за кои протестите беа интервју за работа).

Треба на клоци да ги раздигате цела партија што еден куп луѓе кои искрено се надеваа на промени, ги направија магариња, а не да релативизирате нешто неодбранливо.
Кого бранам?

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Нит градат, нит реконструираат :kafence:
Автоматски споено мислење:

Пајташите на СДС добија казни...

Ката 7 години
Боки 9 години
Ајде сеа љуѓенца,сите заедно-Нема правда нема мир,нема правда нема мир.....!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.335
Поени од реакции
26.295
Каде е тука Камчев? Види јас ти давам Х пари со цел да ме ослободиш од вина (мито). После кога гледам дека работата не оди како што сакам, видеата ги ставам на нет. Тој давал мито за да се ослободи од вина, тој е главната алка за случајов. Сега испадна жртва.
Судот одлучи дека не давал мито, туку дека му биле одземени материјални добра под закана со затвор.

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
994
Поени од реакции
1.673
(Ќе) го бараме Грујо. Она што го изгради и направи, СДСМ 50 години не може да го направи.
baraj si go ti, da ti go perat mozok so nacionalizam i propaganda.

red goce delcev, red dame gruev, red makedonija cela da e i ti sit i sreken do mesecinata i nazad.

naprai grujo eden kur podebel.

site tie gips kartoni i stiropori mene ne mi go smenija zivotot na poarno.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
41.130

Непребол.

Но, не се предаваме:
Маичките одамна се претворени во крпчиња за бришење прашина и уље од моторот, таа запнала за маичките да ги носеле. :pos:
Се виде 5 години подоцна целиот циркус наречен Шарена Револуција и СЈО што улога имаше. Ај нека шетаат сеа, и нека се пукаат у вена во парковите што храбро ги спасија.

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
994
Поени од реакции
1.673
na seljak kako tebe sto ceka nekoj da mu go smeni zivotot na podobro mesto da se fati so rabota nikogas nema da mu e dobro. na loto da ti padne ke gi izgubis parite i pak ke bides mizerno kopile...
vie ste tie zakacenite na drzavna cicka, bolvi dremikurovi sho go barate grujo nazad. sho nikoj ne ve cepna vie 2-3 godini.

ic da ne se sekiras za mene.

sekiraj se za oportunitetniot trosok na parite sho vasiot pastir gi iznadade za da zjapate vo gips koj sekojdnevno muvlosuva. istockanico teska.

Kajgana Shop

На врв Bottom