- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 21.514
- Поени од реакции
- 37.352
... јас не ти се обраќам лично тебе, те немам спомнато, ниту пак кажувам нешто за тебе... јас само реагирам на неточноста што е напишана, а некој ќе прочита цитирам „секоја година се прави вакцина, која што не штити од истиот, а евентуално ја намалува тежината на болеста“Почитувана колешке, секако дека вакцината за грип се создава секоја година. Апсурдно е тоа што добивам вакви смешни цитати на дневна основа од Вас, се со цел да се спротиставите на тоа што го пишувам.Со многу од вашите мислења воопшто не се согласувам, ама не си земам за право да Ве цитирам за секоја една небулоза, од проста причина КОЛЕГИЈАЛНОСТ.Друго, нема потреба да ми држите лекции од имунологија, перфектно ја владеев областа уште од времето на моето студирање. Имав прилика да учам од најдобриот Професор на факултет.За крај, најискрено Ве замолувам да посветите внимание на вашиот правопис и начинот на кој што се изразувате на форумот. Навистина е конфузно и збунувачки, а не е јасно, читко и разбирливо како што треба да биде напишаното....сакам кажам не знам речам!
- што не е точно, вакцина не се става за да не штити, тогаш никој не би се вакцинирал, тој што чита ќе добие погрешна перцепција дека вакцина не штити и јас реагирам објаснувајќи поинаку!
За грипот, секоја година се прави вакцина, која што не штити од истиот, а евентуално ја намалува тежината на болеста.
Последно уредено: