santelli
IP
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 5.041
- Поени од реакции
- 12.034
Па има сигурно Липково, Теарце,од вчера се збори дека ќе букнат и Чешиново Облешево...59 биле само Скопје, значи ескалирано е и на другите места.
Па има сигурно Липково, Теарце,од вчера се збори дека ќе букнат и Чешиново Облешево...59 биле само Скопје, значи ескалирано е и на другите места.
А колку беше смртноста од ковид?Маалски маубет уз пиво, али 99,9% точен. Информација од еден од шоферите на јавно здравје и на Венко, во Студеничани вчера имало над 100 сигурни (позитивни) а дека очекуваат 80/90% од цело село да им се заболат. Катастрофа биле и не се ни пријавувале. А овие дигнале раце, неможеле да се објаснат..
колективен имунитетНека ги остават да исцркаат сите до еден!
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
ако случајно се пријават на лекар треба да се игнорираат како куче да лае, нека му дадат шуруп и пушти ги дома.Маалски маубет уз пиво, али 99,9% точен. Информација од еден од шоферите на јавно здравје и на Венко, во Студеничани вчера имало над 100 сигурни (позитивни) а дека очекуваат 80/90% од цело село да им се заболат. Катастрофа биле и не се ни пријавувале. А овие дигнале раце, неможеле да се објаснат..
Кај нас секој со секого се знае и воопшто не ме чуди бројките да се најмалку дупло од тоа што се објавува.Маалски маубет уз пиво, али 99,9% точен. Информација од еден од шоферите на јавно здравје и на Венко, во Студеничани вчера имало над 100 сигурни (позитивни) а дека очекуваат 80/90% од цело село да им се заболат. Катастрофа биле и не се ни пријавувале. А овие дигнале раце, неможеле да се објаснат..
Чаир ќе го постават во карантин? Мало сутра, што би рекол мојот пријател.не ми се верува дека полицискиот час ќе го вратат, може само под карантин некои општини да бидат ставени.
Зашто во тиквите зелени имаат само омраза и ништо повеќе за жал.Колку треба да имаш во тиквата зелена за да не сфатиш дека животот твој и на фамилијата,роднините,комшиите е во опасност.
Кај нас во Битола важат подеднакво законите, плус вие башка држава сте, така викаат СкопјаниОрганизирај не!
E затоа што од Чаир, Сарај итн. се мешаат по маркети и не носат маски секако + имаш и некои од нашите непендеци што не носат маски и ја зголемуваат шансата да префатат.59 биле само Скопје, значи ескалирано е и на другите места.
Кај напишав јас за соживот жити бога, баш овие пет дена ги напаѓам остро Албанците, ете ви викам организирајте се на протест, а не само на тастатура да изигравате мангупишта.Имам една колешка вака како Чолисмо што лупета 24/7 без престан за идеално општество и во првиот миг кога шоклариве ќе напраат пепел како и сега ја снемува како халеева комета. Оваа барем не се откажува од докажување на соживот еднаквост итн. Дебакл од жени се и двете у глобала. Детето да си го растете меѓу нив е единствената клетва што може да ви ја кажам и тогаш пропагирајте ми ги истиве глупости. Јас толку прост народ немам видено не верувам ни дека ќе видам.Ми е мака да си ја арчам тастатурава на темава , ама Чолисмо ми е тригер више добри 5 дена.