Општи дискусии за ТВ серии

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.014
Поени од реакции
5.675
Ја пуштив The killing без големи очекувања и прилично добра е сега за сеа. Чудно ми е дека не сум ја сретнал нигде.
Како не е спомната никаде, има тема со 35+ страни. Топ серија, ама како и секоја серија што ја продолжуваат повеќе од што треба на крај се изгуби квалитетот.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.117
Поени од реакции
37.593
Ја пуштив The killing без големи очекувања и прилично добра е сега за сеа. Чудно ми е дека не сум ја сретнал нигде.
Гледај ги само првите 2 сезони, и прекини ја.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.358
Поени од реакции
18.473
Тука ја видов на темата со гласањето, мислев вака меѓу другари никој ми ја нема препорачано :) Многу добро се обработени ликовите. Втора сезона сум сега :D

B

Beginner

Гостин
Ја почнав Лост пред 3-4 дена и стигнав сега на 14 епизода 1 сезона добра серија не би рекол најдобра нешто што почна да ме нервира ќе ставам во спојлер може и на некој друг не му е гледана.
Во 9-10 епизода ги киднапираа Чарли и Клер и Чарли се спаси го вратија од мртвите што ми се допадна не сакав да умре. Е сега како Клер која е бремена и секој момент треба да роди ја оставиа со Еван психопатот. Значи веќе 3-4 епизоди никој од нив 45 луѓе не ја бара и не ја спомнуваат како ништо да не било добро освен Чарли (кој до сега место да плаче можеше да ја побара) другиве си работат други рандом работи. Клер/Клара како и да и е мојот омилен карактер најмногу ми се допадна и никој не се замара што ја држат некои психопати и не се знае дали е жива!

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.187
Поени од реакции
10.200
Вчера (први мај) искочи Into the Night на нетфликс, серија што се снимаше три дена во Октомври, кај нас на аеродром. Белгиска, нетфликс продукција, со интернационални глумци. Jason George (Narcos, The Blacklist меѓу другото) како еден од режисерите. Меѓу дванаесетте главни улоги се јавува Terenzio, кој имаше несериозна повреда при снимање. За камера беше задолжена бугарска компанија, а како нивна помош беа ангажирани и Македонци. На снимање имаше групно манијачење на плавата стјуардеса, сега сите навиваме за нејзе. :D

Серија каде сонцето покосува се пред себе и единствен начин за преживување е да се скриеш длабоко во ноќта. Да не кажувам повеќе, вреди да се ѕирне, башка ќе си го видите аеродромот комплетно преправен во белгиски. Се е супер, само дијалозите им се малце штури.
Некој саглам торент од серијава? Само оригинал аудио доаѓа предвид. На замунда има срање торент со руско аудио и реклами, а на другите сајтови што ја барав или ја нема серијава или ја има со англиско аудио. Само една епизода успеав да најдам со добра снимка и аудио.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.218
Поени од реакции
8.325
Некој саглам торент од серијава? Само оригинал аудио доаѓа предвид. На замунда има срање торент со руско аудио и реклами, а на другите сајтови што ја барав или ја нема серијава или ја има со англиско аудио. Само една епизода успеав да најдам со добра снимка и аудио.
Само нетфликс, нема друго место

ја имаш на torrentleech цела сезона со фрснцуско аудио

Последно уредено:

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Нема, ептен е тазе. Здипли еден месец free од нетфликс, ако го немаш до сега искористено. Видов почнаа и по наши портали да ја рекламираат, хит серијата на нетфликс :D. 6 епизоди по ~40 минутки, во еден ден може да се изгледа.
Ја гледаше некој?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.218
Поени од реакции
8.325
Нема, ептен е тазе. Здипли еден месец free од нетфликс, ако го немаш до сега искористено. Видов почнаа и по наши портали да ја рекламираат, хит серијата на нетфликс :D. 6 епизоди по ~40 минутки, во еден ден може да се изгледа.
Ја гледаше некој?
Ја има и на замунда сега проверив, незнам типов што барал и што напишал дека ја има само со руско аудио,кога има 2 торенти и 2 се со и француско и руски аудио едино да незнае да си смени аудио тоа е друга работа.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.187
Поени од реакции
10.200
Ја има и на замунда сега проверив, незнам типов што барал и што напишал дека ја има само со руско аудио,кога има 2 торенти и 2 се со и француско и руски аудио едино да незнае да си смени аудио тоа е друга работа.
Симни еден од нив, па види колку се добри тие торенти. Лош е рипот и има руски реклами. Инаку знам како да смениш аудио во плеер.

Имаш кафе од мене за сајтов ТЛ. Баш овој торент од НТГ го барав. На други сајтови само првата епизода се наоѓаше.
Ја гледаше некој?
Како тазе брат, за ден-два обично има торент. Проблемот е што серијава е белгиска, да беше шпанска или америчка ќе беше достапна на сите сајтови.

Досега 4 епизоди изгледав и добра е.

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.749
Поени од реакции
2.564
Ја има на 1337x.to. Цела сезона со оригинален тон и синхронизиран на англиски.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Нема добар торент никаде. Пребарав секаде. Само на Нетфликс да гледаш.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.757
Ја има некој гледано After Life ?
Прилично нема многу материјал, али тоа што го има е неверојатно добро.

Kajgana Shop

На врв Bottom