Може мисли во денари дека извадил 200 евра, барем јас така разбрав. Како и да е во право си, конфузен е во излагањетоЕвра од мк банкомат? хмм..шалтер можеби ама банкомат не знам( може грешам).
Како и да е ако мислиш дека си во право биди упорен иако поминало доста време, да не ти речат се бришат снимките и податоците за 30 дена.
Срекно!
Ќе се јавиш во call центар.parite bea vo denari no jas onaka pisav 200e normalno e ova sto se slucuva vo koja drzava ziveme kade ne postoe zakon .....
@kano ќе се изненадев да не е од Битола. Цела постара генерација од форумов, имале иста наставничка по македонски
Јави се на бројот што е позади на картичката. Веднаш реагираат. Јас имав глупа ситуација во Охрид во некој рандом дуќан, ја поминува картичката и јавува дека е неуспешна трансакција. Од втор пат поминува, се ок арно ама од сметка два пати земени пари што приметив сосема случајно. Тогаш си воведов смс за секоја трансакција. Се случи повторно ама со смс можеш да ги контролираш трансакциите.vi blagodaram na site za vasite odgovori /////
Мене во Франција ми се случи истово (NLB), ти ги враќаат парите, се гледа кога е системска грешка ама ова често им се случува некако.Јави се на бројот што е позади на картичката. Веднаш реагираат. Јас имав глупа ситуација во Охрид во некој рандом дуќан, ја поминува картичката и јавува дека е неуспешна трансакција. Од втор пат поминува, се ок арно ама од сметка два пати земени пари што приметив сосема случајно. Тогаш си воведов смс за секоја трансакција. Се случи повторно ама со смс можеш да ги контролираш трансакциите.
битолска култура, браво на одговорот на сељачка клошарана.vi blagodaram na site za vasite odgovori /////