bankomat za pari nemi gi vrati 100e a kazuva na smetka izvadeni pomosssss

Член од
13 август 2024
Мислења
1
Поени од реакции
0
ja imav situacija nlb na bankomat , stavam pari 3000 den i ( nikad ne sum imal problem za 10 sekundi odma mi pisuva deka parite se stignati na smetka ) , ama ovoj pat ne me izvesti nisto i parite gi nemav na smetka , cekam 1 den uste gi nema , prijavuvam na salter so kako i mi kazaa deka ke pocekam dodeka da se isprazni bankomato ako ima visok pari ondak se tie moi pa ke mi gi prefrlat na smetkata , ama sledniot den se resi problemot mi stignaa parite i vrabotenata mi se javi da me prasa dali se stignati parite na smetka , ( valjda imale nekoj siten problem desava se , ama mora odma se prijave ako cekas poveke od 1 den )
Јас денес ставив 4100 денари во банкомат на Нлб и самиот апарат заглави дури за внес на пари 10 11 секунди стоеше отворено неможев да си ги повлечам парите и од еднаш се затвори и ме извести као Готовината е задржана а во состојба ми кажуваше као неам средства.Среќа после 1 минута одма пријавив и ги известив.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.508
Поени од реакции
4.271
Odete si vo Halk, ke nemate nikakvi problemi, baska od bilo koj bankomat mozes da izvadis so Halk karticka bez provizija

Член од
23 август 2010
Мислења
39.515
Поени од реакции
114.641
Kolku se plakja mesecno za taa usluga? Ne veruvam Halk da nudi takva opcija bez da ima nesto povekje za sebe!
Ако си примател на плата бесплатна е картичката првата година, а секоја следна 300 денари годишна членарина. Можеш да вадиш на секој банкомат во земјава без провизија.

Kajgana Shop

На врв Bottom