A be ne ja prasuvaj toa da ne pocne pak da prasuva kako da go otkaciAaaaa, NE...nema proglasuvanje dodeka @DenaM ne ni raskaze za noviot decko sto go fatila![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A be ne ja prasuvaj toa da ne pocne pak da prasuva kako da go otkaciAaaaa, NE...nema proglasuvanje dodeka @DenaM ne ni raskaze za noviot decko sto go fatila![]()
Репетицијата е понекогаш најдобар начин некој да се усоврши во нешто...A be ne ja prasuvaj toa da ne pocne pak da prasuva kako da go otkaci
Aj plukni tri patiРепетицијата е понекогаш најдобар начин некој да се усоврши во нешто...
... не ми се верува човече!
Zsh be Bjonsi taka... predobra e fotkata ili ne e dobra?... не ми се верува човече!![]()
...а бе вчера го молев овој нашиов „уради сам“ да се фотне у смисол забаве ова она... и му давав идеја само рацете онака на плочки и да пушти вода и да се штракне или да го фати пеширот па со рака да го стегне пешкирот и да штракне само тоа... Анчо се вмеша со „леткумите“ негови...ама јас уште еден манџун му пуштив во ЛП и го чекав...го чекав....го снема.... и си отидов... и сега гледам буквално исто од твоја страна и истото поставено ,,,јаоооZsh be Bjonsi taka... predobra e fotkata ili ne e dobra?
Ама нешо Натка трансумутација ја фаќа у последно време.Јас веќе спомнав, со Натка многу ми одговараат.
Дена нема да може да ја трпи.![]()
да имав нешо интересно да постирам...
Прегледај го приврзокот 248863Прегледај го приврзокот 248864
Овие две кактуси имаат пуштено пупки. Првиот цветаше лани, ама за вториот ова е првпат. Ги донесов од складот дома да ги обзервирам.
Прегледај го приврзокот 248866
исто и ова, ама како што ми имаат кажано растението има тендеција да пушта ќорци...
Ама нешо Натка трансумутација ја фаќа у последно време.
Му го сврте паметот човече.... и он уопште не прати дека учевствува у фото натпреварот... дури и глас има!А за тој кактус за кој у темата пиша дека си го засадил од семе купено од нет, каква беше процедурата на купување и процесот на одгледување?
Така само ти се чини, баш ми импонира знаењето кое Стев го покажува на многу различни теми, само @DenaM ко прав фам-фатал виде што е квалитет и брзо-брзо ми го презема.![]()
Eдинствените живи кактуси(нешто дадов, немам појма како им иде)
ми се
1. Pereskia aculeata
Прегледај го приврзокот 248874
Прегледај го приврзокот 248875
2Selenicereus(можда). Iзвини за посраниот квалитет и ѓубрето, у кратки црти 10 seconds after shit hit the fan
Прегледај го приврзокот 248880
Други сукуленти што имав успех со
1.Адениум(3, еден од нив даден),
Прегледај го приврзокот 248876
2/Еуфорбија(ингенс најеверојатно).3
Прегледај го приврзокот 248878
тип на јука. Непознато.
Прегледај го приврзокот 248877
Плумерија
Прегледај го приврзокот 248881
Немам гласано па да знам како ми иде. А што се тиче до одговорот...Му го сврте паметот човече.... и он уопште не прати дека учевствува у фото натпреварот... дури и глас има!