Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хм, а тебе не те бендисаа демек фотките на женските ноџиња и ти се згади животот од нив?

Сè сте некои пуританци/пуристи тука. :свиркам:

Иначе, да, немам.
Ако веќе правиме реален муабет и не беа којзнае што нозе. Конкретно за мене сите ми беа онака meh, гласав за Дена за нејзина морална поддршка и немој одма ама ти сега хомо си сигурно вака така. :D

Гуд најт кајгано....ти да не си што ќе правиме!
Ќе ја сањам ѓаолкава :love:
tenor.gif

Дај бре имај милост барем таа тема не ја полни со силикони плис :D

Последно уредено:
Ако веќе правиме реален муабет и не беа којзнае што нозе. Конкретно за мене сите ми беа онака meh, гласав за Дена за нејзина морална поддршка.......

Значи ти си следниот шо ќе треба Дена да го откачи :D

Ако веќе правиме реален муабет и не беа којзнае што нозе. Конкретно за мене сите ми беа онака meh, гласав за Дена за нејзина морална поддршка и немој одма ама ти сега хомо си сигурно вака така. :D

Дај бре имај милост барем таа тема не ја полни со силикони плис :D
Природно ѓаолско цице е тоа....за цицање на суво. :love:

Па...напредок со тоа чудото..
Најдов...сукало од ролетна или како се вика..оние старинските без механизам... како и квадратна греда за тетраедрите...
Исечени до сега 2 парчиња за сенет(едно плус што треба врвот да се острани).
Не знам како ќе ги длабам...ама знам дека ќе биде споро...
не се брзам во било кој случај...

Еве уште една рандом интересна работа:
20190423_214705.jpg

ова е автенична мрежа од камп ноу

Еве уште една рандом интересна работа:Прегледај го приврзокот 248460
ова е автенична мрежа од камп ноу

Видовме дека си шетан, сега кажи, во која држава има најмногу убави жени и онаа играта што ја создаваш сам од почеток, знаеш како се игра и имаш со кого да ја играш, или онака од мерак си ја правиш ...

-да знам како се играат(двете) (пракса е друга работа)
-многу клик-бејти видео...што испадна прилично интересно-дополнително истражување ме донесе кон другата.
-имаш онлајн верзии(the royal game of ur...AI to е апсолутно безмилосно оти не прави грешки и не се колеба)....другата се вика senet
-да, мерак ми е да ги правам(и да сликам итн)...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom