Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И ако немаш со кој и коктелите да ги пиеш, кажи кои параметри да ги запазиме со @Bafra кога ќе ти бараме кандидатки....

И ако немаш со кој и коктелите да ги пиеш, кажи кои параметри да ги запазиме со @Bafra кога ќе ти бараме кандидатки....

Јас веќе спомнав, со Натка многу ми одговараат.
Дена нема да може да ја трпи.:D

Имам идено у само мал број земји... што знам...можда ќе биде боље на друго место...

Epa ako ne saka Natka, cim pushtat granici, so @Bafra kje trkneme shpanija... ti samo plati troshkovi.... :свиркам:

Абе тој веќе бил таму, некоја ја скинал, нели покажа дел од мрежичката, бем ли га, се мислев поинаку личи химен.
Да им уплатиме за со Натка во Берово :toe:... ако не го удави, добар е.

Јас веќе спомнав, со Натка многу ми одговараат.
Дена нема да може да ја трпи.:D

Бафи, бејб, од кога ти напредна толку, та премина од геополитички конспирации директ на проводаџиство?

Бафи, бејб, од кога ти напредна толку, та премина од геополитички конспирации директ на проводаџиство?

Оти сеа се вреѓање пак... Јас се трудам убаво дело да направам.

Ништо Стев, не се брзај во правењето на играта :D

Конспирации ми кажа цццццц

Оти сеа се вреѓање пак... Јас се трудам убаво дело да направам.

Ништо Стев, не се брзај во правењето на играта :D

Конспирации ми кажа цццццц

My bad, сакав да пишам „провокативни теории кои позитивно го дразнат мозокот и не соодветсвуваат со нашите востановени и досадни сфаќања за нештата“. ;)

Дека виде колку мене не ме бива, жал му падна и одлучи да помогне.... си вика двајца шо не ги бива може ќе успеат ... дека мисли оти заедно сме посилни....

... јебо луд збуњеног нели......

My bad, сакав да пишам „провокативни теории кои позитивно го дразнат мозокот и не соодветсвуваат со нашите востановени и досадни сфаќања за нештата“. ;)

Те бива за комерцијалиста (y)

Стев, бар нема да ти е досаден животот, само ќе треба да си внимателен, како што ти знаеш некои староегипетски игри и Натка знае некои од нивните магични напитоци.

a so i fali na suzeto? samo da se pluka na svoeto znaci ahahahahaha

Ја прогласувам @DenaM за најдобар заебант на темава и треба да се назначи за модератор на подфорумот „Љубов“ пронто! ;)

Ја прогласувам @DenaM за најдобар заебант на темава и треба да се назначи за модератор на подфорумот „Љубов“ пронто! ;)
Aaaaa, NE...nema proglasuvanje dodeka @DenaM ne ni raskaze za noviot decko sto go fatila:icon_lol:

Те бива за комерцијалиста (y)

Стев, бар нема да ти е досаден животот, само ќе треба да си внимателен, како што ти знаеш некои староегипетски игри и Натка знае некои од нивните магични напитоци.
Остај ти тоа...ја си имав планови...кои се или на холд или паднаа у вода како голем дел од патниците на титаник благодарение на КуРона 20-1
Автоматски споено мислење:

e бафра...една слика у чест твоја и на сите други wanabe мечмејкери на постов
1588260671539.png

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom