Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ако немаш со кој и коктелите да ги пиеш, кажи кои параметри да ги запазиме со @Bafra кога ќе ти бараме кандидатки....
Од лично искуство...1во место шпанија...второ холандија///Видовме дека си шетан, сега кажи, во која држава има најмногу убави жени
Epa ako ne saka Natka, cim pushtat granici, so @Bafra kje trkneme shpanija... ti samo plati troshkovi....Од лично искуство...1во место шпанија...второ холандија///
Epa ako ne saka Natka, cim pushtat granici, so @Bafra kje trkneme shpanija... ti samo plati troshkovi....![]()
Јас веќе спомнав, со Натка многу ми одговараат.
Дена нема да може да ја трпи.![]()
Бафи, бејб, од кога ти напредна толку, та премина од геополитички конспирации директ на проводаџиство?
Оти сеа се вреѓање пак... Јас се трудам убаво дело да направам.
Ништо Стев, не се брзај во правењето на играта
Конспирации ми кажа цццццц
Дека виде колку мене не ме бива, жал му падна и одлучи да помогне.... си вика двајца шо не ги бива може ќе успеат ... дека мисли оти заедно сме посилни....Бафи, бејб, од кога ти напредна толку, та премина од геополитички конспирации директ на проводаџиство?
My bad, сакав да пишам „провокативни теории кои позитивно го дразнат мозокот и не соодветсвуваат со нашите востановени и досадни сфаќања за нештата“.![]()
Остај ти тоа...ја си имав планови...кои се или на холд или паднаа у вода како голем дел од патниците на титаник благодарение на КуРона 20-1Те бива за комерцијалиста
Стев, бар нема да ти е досаден животот, само ќе треба да си внимателен, како што ти знаеш некои староегипетски игри и Натка знае некои од нивните магични напитоци.