- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 2.812
- Поени од реакции
- 3.068
Баш играв кантер периодов, I'm in! Кажувајте пасворд 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А за нови админи ? Барем уше 1-2 да добијат. За мапа мењање е работата... во доцните вечерни сати...
И и и коа ќе не подружиш ти малце да се попукаме ?![]()
ke trazat pa nazad koga ke dignat svoj tim u vazduh , iako e za zezancija ne goneme rank ,, ovoa e nesto najmizerno da ima friendly fire ali ok ko sam ja da ti sudim , tvoj si e servero so sakas ke pravesЕ што сега? Поназад бараа, не се побуни. Никогаш незадоволни!
sabajle u 4 : 30 ako sakas moze , ne se plasi dojdi okole 22 00Ќе има некој после полноќ денес?
Работата е што пред полноќ имам други обврски кои се побитни од Counter Strike. Знаеш, вистински живот, деца и тн. Уствари знаете, разбирам во исто време си легнувате како моиве децаke trazat pa nazad koga ke dignat svoj tim u vazduh , iako e za zezancija ne goneme rank ,, ovoa e nesto najmizerno da ima friendly fire ali ok ko sam ja da ti sudim , tvoj si e servero so sakas ke praves
Автоматски споено мислење:
sabajle u 4 : 30 ako sakas moze , ne se plasi dojdi okole 22 00
Работата е што пред полноќ имам други обврски кои се побитни од Counter Strike. Знаеш, вистински живот, деца и тн. Уствари знаете, разбирам во исто време си легнувате како моиве деца)
Уствари знаете, разбирам во исто време си легнувате како моиве деца
Сигурно @Macedon1um нема да се сложиОва највеќе боли кога си ТТ, и лабаво си купуваш калаш, за да од следна рунда те префрлаат во ЦТ и "по грешка" ја купуваш Чавкарката. Срце те боли за фрлените пари...![]()
dobro do nekade ni e jasno site ne smo zeneti , upravo siРаботата е што пред полноќ имам други обврски кои се побитни од Counter Strike. Знаеш, вистински живот, деца и тн. Уствари знаете, разбирам во исто време си легнувате како моиве деца)
Пред тебе сигурно ќе се разбудатИ твоите деца утре се прва смена на работа?![]()
Одговарај друг пат кога ти пишувам. Влези, одбаниран си.Сериозен си дека ме банираш од ебан steam играм.. @КвикСилвер ?