Counter Strike - Quarantine

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке присуствувате на собирот на цс играчите?

• Вкупно гласачи
    31
Баш играв кантер периодов, I'm in! Кажувајте пасворд :)

А за нови админи ? Барем уше 1-2 да добијат. За мапа мењање е работата... во доцните вечерни сати...

И и и коа ќе не подружиш ти малце да се попукаме ? :D

Ако е мењање за мапи, инсталирана е опција да можете сами да менувате, треба да направам подесувања(читај да научам како), ама за тоа кога ќе располагам со повеќе време. Ќе гледам да средам што е можно поскоро.

Не ме пуштаат од дома, многу машки сте биле. :(

Може да се симнуваат нови мапи од веќе постоечките? На пример Casa да ја има? Култна мапа, таман за навечер кога се помалку луѓе.

Е што сега? Поназад бараа, не се побуни. Никогаш незадоволни!
ke trazat pa nazad koga ke dignat svoj tim u vazduh , iako e za zezancija ne goneme rank ,, ovoa e nesto najmizerno da ima friendly fire ali ok ko sam ja da ti sudim , tvoj si e servero so sakas ke praves :brlav::pivo2:
Автоматски споено мислење:

Ќе има некој после полноќ денес?
sabajle u 4 : 30 ako sakas moze , ne se plasi dojdi okole 22 00

ke trazat pa nazad koga ke dignat svoj tim u vazduh , iako e za zezancija ne goneme rank ,, ovoa e nesto najmizerno da ima friendly fire ali ok ko sam ja da ti sudim , tvoj si e servero so sakas ke praves :brlav::pivo2:
Автоматски споено мислење:

sabajle u 4 : 30 ako sakas moze , ne se plasi dojdi okole 22 00
Работата е што пред полноќ имам други обврски кои се побитни од Counter Strike. Знаеш, вистински живот, деца и тн. Уствари знаете, разбирам во исто време си легнувате како моиве деца :))

Работата е што пред полноќ имам други обврски кои се побитни од Counter Strike. Знаеш, вистински живот, деца и тн. Уствари знаете, разбирам во исто време си легнувате како моиве деца :))

И твоите деца утре се прва смена на работа? :D

Уствари знаете, разбирам во исто време си легнувате како моиве деца

УУУ БРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРНННД

Јузернејм вел дизрвд... ЧД

Увек не има 3-4 ца после полноќ, те очекуваме :D

Ова највеќе боли кога си ТТ, и лабаво си купуваш калаш, за да од следна рунда те префрлаат во ЦТ и "по грешка" ја купуваш Чавкарката. Срце те боли за фрлените пари... :place:
Сигурно @Macedon1um нема да се сложи :pos:

dobro do nekade ni e jasno site ne smo zeneti , upravo si :kafence:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom