Counter Strike - Quarantine

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке присуствувате на собирот на цс играчите?

• Вкупно гласачи
    31
може ли да се напраи тим баланс според ранкот на серверот да биде еднаш,
а не да префла цело време у сред партија не се знае више дали си цт или т

може ли да се напраи тим баланс според ранкот на серверот да биде еднаш,
а не да префла цело време у сред партија не се знае више дали си цт или т

Ова највеќе боли кога си ТТ, и лабаво си купуваш калаш, за да од следна рунда те префрлаат во ЦТ и "по грешка" ја купуваш Чавкарката. Срце те боли за фрлените пари... :place:

Френдли Фајааа :vozbud:
Па тооо бе,ке ве оуцкам вечер по нокчиња ваши тинејџерски :D
Још да не смо разминливи едн сс другога,како подземан сфет смо.Дај да се гурамо едн сс другога у тесно, да си сметамо,да биде пореално.
И стаза да е например 20 минута,30?
А не да е на рунде,пун пут икс завршава.

Ќе се расипе играва со френдли фајр, ако нема казна да знаете вечер кој ме убие или пука по грешка у наредните 10 рунди и он ќе умира по грешка :sneaky:

Ќе се расипе играва со френдли фајр, ако нема казна да знаете вечер кој ме убие или пука по грешка у наредните 10 рунди и он ќе умира по грешка :sneaky:
Ја као што штекам ко луд добар сум...

Братот @Rosemberg нека си пази дупе...

И тоа времето за афк треба да се зголеми, вчера со авп рашам во нивна база убивам 3ца и се кријам чувам ц4 (кај нив) значи не штекам во наша база и поради тоа што не сум мрднал 15 секудни ме префрли во спектејторс сред партија :eek:

Последно уредено:
И тоа времето за афк треба да се зголеми, вчера со авп рашам во нивна база убивам 3ца и се кријам (кај нив) значи не штекам во наша база и поради тоа што не сум мрднал 15 секудни ме префрли во спектејторс сред партија :eek:
Мене ми кажуваш. Кошмар ми е тоа
You have 5 sec. Or you will be moved to spec

После направената штета на соиграч, следува казна во следната рунда. Тражили сте, гледајте.
Тимбаланс е тргнато додека да најдам соодветно решение, во меѓувреме модераторите нека прават баланс.
Продолжено е времето за купување, добив жалби дека не можеле да стасаат.
Рангот е ресетиран.

После направената штета на соиграч, следува казна во следната рунда. Тражили сте, гледајте.
Тимбаланс е тргнато додека да најдам соодветно решение, во меѓувреме модераторите нека прават баланс.
А за нови админи ? Барем уше 1-2 да добијат. За мапа мењање е работата... во доцните вечерни сати...

И и и коа ќе не подружиш ти малце да се попукаме ? :D

Рангот е ресетиран.

Кој не може да стаса со 35 секунди да купи нека се префрли на тетрис не е кантер за него :ROFLMAO:
Предходно кога немаше лимит со време за купување беше јако, комотно можеш на даст од цт база да бомбадираш цело време (кратко, долго и мид) со рачни

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom