Не замарај бе вол. Ќе ја одереме Барса за Лаутаро овој или следниот преоден рок, уживај си и не се замарај. Си газат Кинезите, нема да биде погоден Интер толку од кризава, нека му ја мислат таквите ко Јуве што и без кризата беа во некој теснец со ФФП ако не се лажам. Мое мислење е дека ќе го шиткаат Роналдо летово оти нема да имаат поволна финансиска слика у случај да остане пошо зема енормно голема плата у однос на другите играчи. Мислам дека е три и пол пати повеќе платен од вториот играч, Дибала ако не се лажам.
Види ме што пишувам, абе нека цркнат сите матер им ебам нивна одвратна у пичка.
Не замарај бе вол. Ќе ја одереме Барса за Лаутаро овој или следниот преоден рок, уживај си и не се замарај. Си газат Кинезите, нема да биде погоден Интер толку од кризава, нека му ја мислат таквите ко Јуве што и без кризата беа во некој теснец со ФФП ако не се лажам. Мое мислење е дека ќе го шиткаат Роналдо летово оти нема да имаат поволна финансиска слика у случај да остане пошо зема енормно голема плата у однос на другите играчи. Мислам дека е три и пол пати повеќе платен од вториот играч, Дибала ако не се лажам.
Види ме што пишувам, абе нека цркнат сите матер им ебам нивна одвратна у пичка.
110 milioni evra koi mora da bidat do posleden cent isplateni odma, a ne posle toj rok od 15 dena vo juli kolku sto trae klauzulata.
Posle poslednite slucuvanja i u barsa i u svetov so koronava, barsa nemale namera da gi isplatat bidejki problem im bilo sto moraat sve da dadat u eden mesec, a ne da cepkaat, ova spored di marzio, a inter spored toa sto se pisuva nemaat namera da prifatat igraci plus pari, ne ako tie igraci se ebaniot semedo ili vidal koj e u godini. Za grizman bi se soglasile mislam trampa, ama i toa e znak ? bidejki grizman ima ogromna plata i preplaten momentalno, druga opcija za igrac e artur ama i toj e nekako meh, koutinjo i dembele u niedna varijanta ne se spomnati, za ovoj vtoriov ne veruvam deka konte nekad bi se soglasil.
110m evra inace za lautaro e super dil u momentov zasto marota so tie pari ko bust na veke definiran transfer budzet ke skocka super tim za dolgi pateki, ali cisto sumjam deka u skoro vreme nekoj ova bi go isplatil. Transfer pazarov mnogu ke trpi narednive nekolku godini, FFP veke pocna da udira na poseriozni klubovi taka da bogznae sega sto ke se slucuva i kolku isplanirani potezi na golemite timovi pagjaat u voda. Da ne bese ova so koronava ubeden ke bev deka lautaro ke si ide, vaka milion prasalnici iame opsto za toa kakva idnina ke ima fudbalov u narednive nekolku godini vo pogled na investiciite od timovite.
iskreno tonali u momentalniov roster i taktika igra na pozicija kade e brozovic, osven ako ne go prodavaat brozo ( liverpul ) pa da go zemat, inace mnogu pogolema potreba iame od kieza otkolku tonali, no dobro : )))
Коќе ми текни колку се радвавме кога не поврзуваа со него..групно ќе свршевме уште малце...кога пристигна не ни се израдвавме бидејќи искиксавме со Лече и Каљари..за на крај Јувентус и Лацио да не убијат и короната да не дотепа...да ти ебам и фудбал и сезона и се....не ни почуствувавме дека Ериксен е играч на нашиот омилен клуб.
Се е чиста шпекулација во моментов, џабе пишувате. Не се знае ни кога или дали ќе продолжи сезонава, ни кога ќе почне новата, колку ќе трае преодниот рок и најважно од се, колку короната ќе влијае на трансфер маркетот. Можно е да има големи потреси и трансферите да се вратат на нивото од пред 10-15 години. 111 милиони кои практично ги имаа во џеб за Лаутаро можат да станат научна фантастика летово, како што беа научна фантастика пред 10-15 години.
Голем удар ќе биде короната, голема штета ќе имаат сите ама посебно клубови како Интер кои работаат плански...
Се е чиста шпекулација во моментов, џабе пишувате. Не се знае ни кога или дали ќе продолжи сезонава, ни кога ќе почне новата, колку ќе трае преодниот рок и најважно од се, колку короната ќе влијае на трансфер маркетот. Можно е да има големи потреси и трансферите да се вратат на нивото од пред 10-15 години. 111 милиони кои практично ги имаа во џеб за Лаутаро можат да станат научна фантастика летово, како што беа научна фантастика пред 10-15 години.
Голем удар ќе биде короната, голема штета ќе имаат сите ама посебно клубови како Интер кои работаат плански...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.