(Кајгана избира) Најдобри серии на сите времиња

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609
Не ми се верува дека само мојот глас ке биде за Justified,некој друг барем ја има ли ѕирнато серијава?
Јас, не е лоша серијата, ама не може да се носи со SFU ;)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
Не прецизиравме што ќе се случи во дуел во кој двете серии имаат ист број бодови, а да не биде после дека не сме кажале: продолжува понатаму онаа серија која била погоре на листата пред дуелот.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
продолжува понатаму онаа серија која била погоре на листата пред дуелот.
Не може.
Ќе се споредува лајк/пост рејтиото на гласачите. Ќе тепа таа серија што ја гласале луѓе со поголемо рејтио. Да не речам влијателните. Да не речам ќе тепа таа за која јас сум гласал.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Не прецизиравме што ќе се случи во дуел во кој двете серии имаат ист број бодови, а да не биде после дека не сме кажале: продолжува понатаму онаа серија која била погоре на листата пред дуелот.
nikako nekjes da zagubi the killing

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
За прв пат ќе апстинирам и за двата дуели. Ниедна од овие четири серии не сум гледал.

Оф топик ама не можам да коментирам во другата тема пошто е read only - се разочарав зашто Lucifer не стигна до дуелите. Сега се каам зошто не и дадов некој глас плус. :(

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Six Feet Under бавна и досадна на моменти но ликовите ќе ти станат ко пријатели да ти се. Серија што откако ќе ја изгледаш ќе размислуваш за многу нешта во животот. Исто крајот беше еден од најдобрите на некоја серија.

Другите не сум ги гледал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom