- Член од
- 25 септември 2016
- Мислења
- 827
- Поени од реакции
- 1.031
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ke ostanis bez kasa na vrata ili bez vrata. jas imav i si ja ostetiv vratata.Има ли некој искуство со изработка на вратило за во стан, без да се монтира на врата директно во ѕид? Ми кажаа дека тоа е најдобро решение
Има ли некој искуство со изработка на вратило за во стан, без да се монтира на врата директно во ѕид? Ми кажаа дека тоа е најдобро решение
Има ли некој искуство со изработка на вратило за во стан, без да се монтира на врата директно во ѕид? Ми кажаа дека тоа е најдобро решение
Затоа е барам поинаква солуција, проблем е и со ѕидните затоа што ги подјадуваат циглите и малтерот и се проширува дупката каде е бушено. Реално згибови е најдобра вежба во овие услови кога не работат теретаните (јас кога работеа редовно ја вежбав)ke ostanis bez kasa na vrata ili bez vrata. jas imav i si ja ostetiv vratata.
Со типли ќе го вградиш убаво, јас додека живеев во куќа имав во визбата во ѕидот избушено и за вратило и за разбој (плус стомачни на истото правев), само убаво културно и со типли затегнати штрафовите. А на плочата горе може лесно да се стави на арматурата алка за боксерска вреќа (нормално си бара алат, бормашина, брусилица, апарат за заварување).Затоа е барам поинаква солуција, проблем е и со ѕидните затоа што ги подјадуваат циглите и малтерот и се проширува дупката каде е бушено. Реално згибови е најдобра вежба во овие услови кога не работат теретаните (јас кога работеа редовно ја вежбав)
Genetika. So i da pravis toj del ostanuva slab.Vezbi da preporacate za raci, po konkretno da se izjasnam, ramo imam mnogu dobro oformeno i biceps t.e skoro cel goren del od rakata, a od laktoto pa nadolu mnogu mi e po slaba rakata posebno naj dolu kaj dlankata.. spas?
Најдолу кај дланката, тоа зглоб.Vezbi da preporacate za raci, po konkretno da se izjasnam, ramo imam mnogu dobro oformeno i biceps t.e skoro cel goren del od rakata, a od laktoto pa nadolu mnogu mi e po slaba rakata posebno naj dolu kaj dlankata.. spas?
Vezbi da preporacate za raci, po konkretno da se izjasnam, ramo imam mnogu dobro oformeno i biceps t.e skoro cel goren del od rakata, a od laktoto pa nadolu mnogu mi e po slaba rakata posebno naj dolu kaj dlankata.. spas?
Која е цената на плочките? Или за колку ги даваш сите заедно (45кг) без шипката?Ако сака некој продавам тегови (пластични) како овие на сликата:
2х10кг
2х7.5кг
2х5кг