Коронавирус (COVID-19)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.665
Поени од реакции
8.095
Во меѓувреме Огнен на 24 тв објаснува како се мијат раце во купатило :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: Даинг готово
Ma толку темелно во живот не сум ги миел рацете. Ќе ми паднат рацеве а кожава ми се збрчка.

Туку седиш дома и само размислувам некој работи. Еве последно размислувам што откако ќе се избори државава и воопшто светот (нормално не наеднаш целиот свет) со вирусов? Дали има шанси пак да се врати ако воопшто сите одма јуриш направат на шетање, ако се пуштат границите и сите авионски летови?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.438
Поени од реакции
24.630
Изглеа не им е битно кој си иде, туку кој ќе им влезе во државата. Подобро да ги испратат болните него тие да им се мислат кога веќе не се државјани на Белгија.
pa ne bas... ako nema MKD dokumenti mozes da ne go pustis i da go deportiras nazad. plus ima zakoni kade bolni lica ne moze da letaat itn... ova e malku grey area ama ne e zaebancija rabotata.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Во четвртокот се вратив од Банско, дали треба да се самоизолирам пошто немам симптоми?
Па добро би било, и до сега требало да се изолираш барем една недела.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Нека ги заразат пилотине и не дај боже симптоми да ги мавнат во лет па ќе видат после што глупости прават.
Да бе така е тоа, сипи напи се.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас како атеист сум против исламот, не против муслиманите, моето семејство се муслимани.
И никаде не ги бранив тие примери, загрозен сум и јас од таквите.
Но сите треба да реагираат по таа иритирачка глупава иронија на одредени членови, не само јас, но никој не реагира и се полни темава без никаква смисла со негова некаква пропаганда, секој втор пост му се такви.
За докторкава никој не кажа еве христијанкава со глупава религија што направила, туку беше нападната од сите нас само таа.
Дали мора и во темава да се делиме еве вашите што прават, еве нашите што прават? Нашите помалку ќе фатат вируси, вашите повеќе? Има ли смисла?
Им се извинувам да другите членови, ова е мој последен офтопик.
Разбирам што сакаш да кажеш ама примерот не ти е соодветен.
Плус, да додадеме и дека екс директорката доби поголеми навреди, затоа што е ДОКТОР пред се' а се однесува како необразовано копито и има „кур ми е двор ми е“ однос.

Верувај, полоши беа навредите кон неа него кон овие глупиве што се клањаат у џамии или одат на причеста во црква со мисли во умот дека некој од горе ќе ги заштити од Ковид-19.

Член од
6 август 2015
Мислења
464
Поени од реакции
775
Ma толку темелно во живот не сум ги миел рацете. Ќе ми паднат рацеве а кожава ми се збрчка.

Туку седиш дома и само размислувам некој работи. Еве последно размислувам што откако ќе се избори државава и воопшто светот (нормално не наеднаш целиот свет) со вирусов? Дали има шанси пак да се врати ако воопшто сите одма јуриш направат на шетање, ако се пуштат границите и сите авионски летови?
Ако најдат вакцина (а се надевам дека ќе најдат) никому ништо. Фаќаш корона, идеш на доктор, ти става вакцина и толку.

А дека вирусот магично ќе исчезне засекогаш, тоа најверојатно нема да се случи :)

Член од
26 декември 2019
Мислења
85
Поени од реакции
279
Во четвртокот се вратив од Банско, дали треба да се самоизолирам пошто немам симптоми?
Банско е во целосен карантин - мислам дека нема потреба да ризикуваш , седи си дома едно 7 до 10 дена

Член од
23 август 2010
Мислења
39.379
Поени од реакции
113.817
Добро а зошто побогу се кријат ако имаат симптоми, а притоа доаѓаат од критичните земји??? Ај еве ќе прифатиме дека ги боли кур за другите, ќе прифатиме дека ги боли кур за нивните најблиски, ама за самите себе бе? Аман бе можно ли е толку глупа раја да постои бе луѓе? Па не ми се верува што гледам у 2020 година, ама најискрено ви викам. Уште има луѓе што живеат во оној свет каде срамота е да кажеш дека си болен, каде кога се враќаат од продавница ги кријат ќесите од комшиите за да не видат што купиле, итн итн... Бог да чува и да брани, све себично да ви ебам на сите такви, СВЕ!

Kajgana Shop

На врв Bottom