Од такви луѓе како оваа и како тие двајца од Дебар ќе се прошири работава немаме свест никаква!На баба ми комшика си дошла од Италија и викала дека нема вирус, немало потреба да се проверува и да седи во изолација. Многу сигурна оваа дека нема.
Останатите комшии ја пријавиле и дошле и ја собрале. :Д
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Баш така се шири паника, како тебе. Неофицијално бла бла.Ова требаше побрзо да се случу уште кога се открија дека двајцата се заболени бидејќи тие биле секаде низ Дебар
Автоматски споено мислење:
Да не ширам паника или што друго, неофицијално разбрав жената што е од Дебар што имаше влошување на здраствената состојба колку што разбрав утрово дека починала, дај боже да не е вистина
Nemam statisticki podatoci no vaka ako me prasuvas mene se si mislam povekje ljuge vo celata istorija na covestvoto imaat zaginato od panika otkolku od se drugo zaedno.Баш така се шири паника, како тебе. Неофицијално бла бла.
Свеста на високо ти е пуштена.
Ke dojde de, ne rekovme ne. Uste 10 dena plus minus.Ќе дојде и кај нас паниката и хоророт, сеуште не сме свесни колку е сериозна работава...тек смо почели. Ден за ден, се што се случува е за неверување. Тоа што до вчера сме го гледале по филмови, може многу лесно реалност да стане. Наредните 6 месеца до година ќе бидат брутални за цел свет, за нашава Македонија не ми се ни помислува.
Сеа од вторник ќе имаме прогласена кризна состојба на цела територија, ќе видиш како одма ја снемува короната.Ke dojde de, ne rekovme ne. Uste 10 dena plus minus.
Не од паника, туку од луѓе кои биле во паника. Нели нечиј бог им рекол другите се неверници и овие во паника,убиј. Нечиј лидер рекол некоја држава е опасна за светот, овие во паника, убиј.povekje ljuge vo celata istorija na covestvoto imaat zaginato od panika
Јас неширам паника кажувам од она што го слушнав а исто така знам дека жената е предходно хронично болна, и читај убаво викам дај боже да не е вистина.Баш така се шири паника, како тебе. Неофицијално бла бла.
Свеста на високо ти е пуштена.
Коронава што се појави во Италија е автохтон за Италија - нема врска со Кина. Такви пазари има во сите провинции во светов.Ај ве молам прекинете со она “браво за Кина”.
Мислам супер што помагаат и се тоа, ама ова го праат за да си исчистат образ пред светот пред се(и да помогнат де, не викам не).
Да им се восхитувам а да знам дека на секои година две им никнува нова болештина, е у најмала рака глупо.
Им ебам тоа орките пренаселени нехигиенски сештојади. Бит пазар е модел и хасап систем за тоа нивните пазарчиња.
Кога ќе преземат нешто против тоа, тогаш викајте им браво.
Главен извор на зараза у светот.
Шуќур, конечно некој глас на разумот за промена тука.Коронава што се појави во Италија е автохтон за Италија - нема врска со Кина. Такви пазари има во сите провинции во светов.
Автоматски споено мислење:
Абе 100% ќе најдеш кучиња по пазарине надвор од Кина.Коронава што се појави во Италија е автохтон за Италија - нема врска со Кина. Такви пазари има во сите провинции во светов.
Коронава што се појави во Италија е автохтон за Италија - нема врска со Кина. Такви пазари има во сите провинции во светов.