Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
zosto da ceka nekoj da mu prostis neverstvo koga veke se odlucil da bide sloboden? ako nekoj nekogo izneveri jasno e so saka,pa za dobroto na site izbrisi go :toe:

mozebi ke prostam ali da zaboravam nikogas.ke si go imam vo sebe sekad toa. a inace me interesira mislenjeto dali e tocno toa deka maskite koga varale so poloviot organ a zenskite so pamet ?!?!ili varanje si e varanje bez razlika kako i da go pravis go pravis:)

nikako!

pa toa vo nikoj slucae bi go prostila, odma bi go ostavila. verna sum i sakam da bide veren mojot partner

не би ростила превара зашто ако еднаш се случило зашто да не и втор и трет пат итн..а и ако некој ме превари значи дека нешто не иде у врската па зашто да се замарам понатака

Веднаш би простил невера и веднаш би раскинал со неа!

зависи во која ситуација..Би простила ако има добар изговор многу добар изговор...

зависи во која ситуација..Би простила ако има добар изговор многу добар изговор...

Е кој е тој изговор жити све? Дај кажи, да имам што да лажам ако дојдам у таква ситуација:pos::pos::pos:

Pa...sum prostila i iskreno ne se kaam... :)

---->Sakajte,bidete trpelivi,milostlivi, PROSTUVAJTE...:salut:

НЕ!

За тоа одма се добива шут карта! hehe:

4@0

сигурно се растура мојата со други, така да ич не ја ни прашувам, нит сакам да дознаам. кога имаш јака девојка тоа со себе си носи и последици од тој тип.

сигурно се растура мојата со други, така да ич не ја ни прашувам, нит сакам да дознаам. кога имаш јака девојка тоа со себе си носи и последици од тој тип.

Што е заклучокот, дека атрактивните се попромискуитетни или дека на атрактивните полесно им се простува?

На поубавите полесно им се простува. Исто, најверојатно поружните поише се ебат, немаат високи критериуми ни тие ни оние кои ги онадат, па си се наоѓаат. А тоа е поголемиот дел од популацијата, статистички гледано една од десет може да се класифицира како добра и сепак најчесто згодна згоден сака, иако има и ропаци кои ги ебат но во помала мерка. Така да за симпатчно челенџд што се, имаат 9 (или ај 10, некој ако се запие) пати повеќе кои ќе им се пуштат, додека оние кои се на плафонот имаат поголема конкуренција и со тоа и помала можност да најдат нешо.

До кога, додека не те изневери со друг/а?:kesa:

Додека не ми стане навика...опростувањето, после лесно е :pos:

Шала на страна, ако е само преодна врска, не би се замарал и нормално би раскинал.
Ама доколку се работи за брак на пр. со дечиња и се случи нешто вакво, под околности да не функционираат работите како што треба меѓу нас и сме поодалечени духовно и физички, тогаш би опростил.
Само еднаш.
Не сакам разделени семејства и децата да ја плаќаат цената,ова само за нив.
Вината обично е кај двајцата, помалце или повеќе.
Затоа постои тој период на учење и навикнување еден на друг, па одење чекор понапред.

ex machina напиша:
Да се греши е човечки, да се прости е боговски. Не го може тоа секој.

mysmilie_2232.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom