Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам за Барса навиваш, од сите утакмици на Челзи што можеше да те потсети...Многу ме потсети овој меч на Барса - Челзи од 2012.
Оваа багра, со вакво понашање никад нема да освојат ЛШ
Какви идиоти се само овие од Песеже.![]()
Халанд само си го прослави голот на таков начин со медитација или што ти ја знам,не се однесувало тоа до никој од ПСЖ,не знам кај е тука тролањето .Али ова што го исмеваат сеа после пролазот е ептен сељачки,али не ме чуди од таков цигански клуб.Нека испаднат понатака,па цела противничка екипа нека го заебаваат Мбапе или Нејмар онака како они што ги прославуваат головите.И јас не ги сакам ич, ама кога можел тој да ги трола, можат и тие да му вратат, ништо лошо, чиста заебанција.
Знајш колку ќеф ми е за Љоренте, има потенцијал дечкото голем, штета шо Томас Коке и Саул се незаменливи ама дечкото си ја користи секоја дадена прилика, од како е дојден ни еден лош збор немс настрана за малата минутажа,еве го претходниот месец беше одличен, денеска дојдоја неговите 5 минути.Љоренте - Мората...Атлетико Мадрид ли е, Реал Мадрид Б ли е..![]()
Posle ova so go gleam po netov edino so mozat e od 1-7 slucaevi na korona da vi prenesat, niso drugo.Леле види ги циганиве ПЕСЕЖЕ, леле каква багра ццц
Дај Боже со Баерн да се паднат, 1-7 малку ќе им е.
Пу, какви идиоти.
Леле ако ги урочи сега...Дај Боже со Баерн да се паднат, 1-7 малку ќе им е.