UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Глупо е сеа да се праиме дека е голем курац што испаднавме у ЛШ, али да. Премиер Лига и те како беше приортет. Од старт на сезонава бевме во игра за 7 трофеи, досега освоивме 2, и ќе го освоиме третиот ако не ни ебе мајката у пичка ова вирусов (тогаш стварно ќе прекинам да постојам).

Нејсе, тие што озбилно правеа муабет со мене бар у текот на сезонава, знаат дека ја бев за да се жртвуваат сите останати трофеи за кои бевме од старт у игра, само да се освои Премиер Лига. Ништо нема да ме здоболи толку колку ако не би освоиле титула сезонава. Стварно не ми е битно за рекорди, останати трофеи, празни или полни стадиони. Само го сакам тој ебан трофеј у кабинетот на Ливерпул, ништо друго не ми е битно.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Ne da ne si u pravo brate... Oni imaat mnogu pogolem pritisok za PL otkolku za LS veruvaj :) Ne vikam deka im e drago sto ispadnaa ili deka gi boli kur, ama ovaa sezona prasaj kogo sakas sto naviva za niv ili bilo kako e povrzan so niv ke ti kaze deka titula vo PL bi menjal za site tituli na svetot. Barsa osvoila milion tituli poslednive 15tina godini, zatoa Liverpul ne osvoile nisto i zatoa im e prebitna PL titulata. Lani osvoija LS, im trgna vozot da recam i eve sega ke ja osvojat tolku posakuvanata PL posle 31 godina post. Ne e kraj na svetot ako ispadnale od LS, narocito sto izigraa dobar mec i dominiraa denes 90 i kusur minuti. Drug e slucajot so Barsa, ona se raspagjase i so Roma i so Pul i ne postoese na terenot.

Liverpul denes igrase sampionski i nema sto mnogu da im se zameri, nemaa i srekja i toa e toa.
Знам дека им е побитна премиер, ама не ја глеам поврзаноста со потопов денес :icon_lol: Ја освоија уше пред двомечов, и немаше потреба од анти фудбал и слични коментари после таа брука шо ги задеси у Мадрид.
Не знам зашо мислиш дека на некој од овие шо ги рендаат у коментари му е битно у англиско шо напраиле.
Ми е гајле 200 титули нека освојат, никад ни сум бил против нив ни ништо, топ фудбал играат и се - али го јадеа не миен, извини шо ги заебаваме ама тоа е :jeeee:

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Како беше онаа на МЗТ?
Не ми треба титулааа, за тебе верно јас да навивааам хахахаа

Ех Адриан семе ти ебам :boksix:
И живот јас би дал, само за тебе, за тоа вечно име ЉОРЕНТЕЕЕ.. Кај ја најде и рима има да си ебеш векот :pos: Сам ако не се заебеш..

Последно уредено:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Пм ич не ви беше по кејф да поминете ЛШ у наредна рунда ептен ПЛ ве интересирало :D
Искрено Атлетико заслужено иде даље до утре можете да ќењате дека се затвориле и играле тапа фудбал,да се вратиш од 2-0 на гостински терен и тоа против Ливерпул е голема работа.За мене смешки беа не искористени шанси на Ливерпул и пола тим што е неспособен гол да даде.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.311
Поени од реакции
19.777
Да си кажам и јас некој збор колку толку се вратив во нормала :)
Значи прво да ги поздравам сите кајгана "букмејкери" кои му даваа 10 % на Атлетико кога беше извлечен ждребот, да ги поздравам и тие кои викаа " чекај имате уште еден натпревар, на Енфилд ќе ве прегориме" шо и така беше реално, со секој напад на Ливерпул и секоја парада на Облак ми подзастанваше здивот, пивото рает не си го испив, в петици ми ојде.

Да ги поздравам и брат ми Ван Дајк и брат ми Робертсон шо даваа такви изјави на прес после натпреварот на Метрополитано :kuracc:
Околи натпреварот, Ливерпул изразито подобри, од сам старт знаеа што сакаат, прицкаа за гол, тревата ја откорнаа ама среќа наша шо на голот е свети Облак, тука морам и до Барса фанс да упатам еден топол поздрав си знаат тие зошто ;):backa:

Атлетико, играчите, Чоло и ние фановите знаевме дека ќе биди пеколна ноќ, дека ќе треба крв да се исплука на Енфилд за да се обезбеди пласман, ама ете бидна, со клоцање, со мавање, со тресење Атлетико е во 1/4 финале и по кој знае кој пат се докажа дека мотото на клубот "nunca dejes de creer" ( никогаш не престанувај да веруваш) има суштина.
Секоја чест.
Фала ви на сите шо честитавте, а за тие шо хејтате ви кажав и после првиот натпревар, помада за пред спиење, помалце печи :D IMG_20200219_105921.jpg

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Еј уште не ми е верно што се случи... После некој што не прати фудбал ќе праша зошто ви е толку фудбалот интересен. :D

Атлетико и јас не го сметам за некоја ривалска екипа и освен за Реал најчесто навивам за шпанските клубови. Ама факт е дека оваа вечер Ливерпул издоминира во 90 минути. Едноставно немаа среќа а и Облак бранеше надреално. Многу ме потсети овој меч на Барса - Челзи од 2012. Така да знам како им е на фановите на Ливерпул али тоа е тоа... Колку да викаме дека било антифудбал или мртов фудбал или не знам што, гледаме дека некогаш дава резултати...

Штета ова за Ругани. Изгледа ќе се заебе сега и ЛШ и цела сезона а и Европското. Која само проклетија, тибам и вирус и се. Цел свет е блокиран а изгледа ова ќе потрае...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.744
Поени од реакции
22.927
За разлика од некои си обезбедивме титула уште во јануари, а лани освоимве ЛШ и Супер и сеа зимава светски куп.
А овие денес несакајќи шо не тепаа со “стратегот“ симеоне стигнале до финале и ниту еднаш не освоиле.. знам дека е тажно, ама нека се порадуваат.
Ние верувајте не сме ич разочарани имаа повеќе од доволно среќа да не изгубат 3-4 : 0 и тоа е тоа... нека си се радуваат како да осовиле ЛШ пошто никогаш нема да можат тоа да го сторат, барем ќе имаат да се фалат дек победиле некогаш европски првак.
Нека им е честито.
1747bf9ab50a1d011ba13e812a98d454.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom