Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jack , SimеoneMadrid и уште некојИма уште?![]()
Има.Има уште?![]()
Знам дека им е побитна премиер, ама не ја глеам поврзаноста со потопов денесNe da ne si u pravo brate... Oni imaat mnogu pogolem pritisok za PL otkolku za LS veruvajNe vikam deka im e drago sto ispadnaa ili deka gi boli kur, ama ovaa sezona prasaj kogo sakas sto naviva za niv ili bilo kako e povrzan so niv ke ti kaze deka titula vo PL bi menjal za site tituli na svetot. Barsa osvoila milion tituli poslednive 15tina godini, zatoa Liverpul ne osvoile nisto i zatoa im e prebitna PL titulata. Lani osvoija LS, im trgna vozot da recam i eve sega ke ja osvojat tolku posakuvanata PL posle 31 godina post. Ne e kraj na svetot ako ispadnale od LS, narocito sto izigraa dobar mec i dominiraa denes 90 i kusur minuti. Drug e slucajot so Barsa, ona se raspagjase i so Roma i so Pul i ne postoese na terenot.
Liverpul denes igrase sampionski i nema sto mnogu da im se zameri, nemaa i srekja i toa e toa.
Ја има у 02:30 пак на Арена, да почекаме може уште играат.Eve go Origi. Samo da kazam odamna nema napraeno cudo[emoji847]
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
И живот јас би дал, само за тебе, за тоа вечно име ЉОРЕНТЕЕЕ.. Кај ја најде и рима има да си ебеш векотКако беше онаа на МЗТ?
Не ми треба титулааа, за тебе верно јас да навивааам хахахаа
Ех Адриан семе ти ебам![]()
За разлика од некои си обезбедивме титула уште во јануари, а лани освоимве ЛШ и Супер и сеа зимава светски куп.
А овие денес несакајќи шо не тепаа со “стратегот“ симеоне стигнале до финале и ниту еднаш не освоиле.. знам дека е тажно, ама нека се порадуваат.
Ние верувајте не сме ич разочарани имаа повеќе од доволно среќа да не изгубат 3-4 : 0 и тоа е тоа... нека си се радуваат како да осовиле ЛШ пошто никогаш нема да можат тоа да го сторат, барем ќе имаат да се фалат дек победиле некогаш европски првак.
Нека им е честито.