Точно. Ама затоа во ПЛ нема разлика дали дома или гостии лани не бевме нешо посебно добри во ЛШ на гостински терен.
Што сака нека се деси на ревашот, оваа утакмица му е мастерклас.И прошлата сезона ова време го величевте Чоло, за да во реваншот му се деси дебакл.
Druga prica e toa... ima golema razlika, ne moes da gi ramnjas.Точно. Ама затоа во ПЛ нема разлика дали дома или гости
Автоматски споено мислење:
Што сака нека се деси на ревашот, оваа утакмица му е мастерклас.
Хехе јак хумор.Мислам дека Атлетико иде даље, оваа генијална стратегија на бранење досега на никој не му текна да ја проба на Енфилд, такада ако искочи исто сигурно испаѓаме.
Клоп има титула у ЛШ и многу добро знае како да ја добие, ама ако. Нека искочи со младинците подобро.Клоп ако сака победа ќе мора да ги изостави сите, ама баш сите играчи од прв состав на натпреварот од Премиер кој ќе биди пред утакмицата со Атлетико. Клоп ако сака титула во ЛШ, ќе треба да ротира и да одмара играчи во лигата а не да брка рекорди. Во пол позиција се за дупла круна. Предноста над сити треба да ја користат.
Нема играно Ливерпул сезонава со тим што знае да се брани како Атлетико, ниту на Енфилд ниту било каде на гости.Мислам дека Атлетико иде даље, оваа генијална стратегија на бранење досега на никој не му текна да ја проба на Енфилд, такада ако искочи исто сигурно испаѓаме.
Не сум видел по salty особа од тебе долго време, се пуваш од стартот на утакмицата. Не научи од лани или уште од тогаш пече corner taken quickly?Хехе јак хумор.
Абе каци тиНе сум видел долго време по salty особа од тебе долго време, се пуваш од стартот на утакмицата. Не научи од лани или уште од тогаш пече corner taken quickly?
Ти се пуваш цела сезона, зошто да не и јас една утакмица. На цел форум им имаш скурчено со глупите досетки, а кога ќе падне Ливерпул ќе испариш од форумов сигурноНе сум видел по salty особа од тебе долго време, се пуваш од стартот на утакмицата. Не научи од лани или уште од тогаш пече corner taken quickly?