Струмица

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.701
Поени од реакции
34.238
Бива си го детто. Не само Струмица, и пошироко низ Македонија.

Иначе едно мини барче на мермеро знаш ка ке врии. Скаалте се излижани. Цел народ е на МЕРМЕРО.
И јас си седам понекојпат и ного си го сакам. :D:D

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
А ко прааме маабет за форумџики, само со walker_girl се гледам на доле, до душа, други и незнам..
:icon_lol:
Неем долна црта у нико бе шо вее на сите. :(

Шо се однесува до скалите мислам оти секоо лето младоста га оставам там, не знам зашо нее толко интересно ама окапуваме.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Верица, има една опција на компјутеро Regional and Language Options, дека можеш да напрааш да имаш кирилица и да изгледе поестетски напишаното. :)

А ко прааме маабет за форумџики, само со walker_girl се гледам на доле, до душа, други и незнам..

А сношти на скаличките кај стоковната, фраерл`к пука, Енерџи шмека на големо, не остава на другарите му :icon_lol:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: де саа де... ка фати да се поздравуваш со момички ехее... :pos::pos: од кај средината до Галаксија :)

Бива си го детто. Не само Струмица, и пошироко низ Македонија.

Иначе едно мини барче на мермеро знаш ка ке врии. Скаалте се излижани. Цел народ е на МЕРМЕРО.
И јас си седам понекојпат и ного си го сакам. :D:D
Ај ти помирен :pos::pos::pos::pos: :) Најдел кој да говоре :kesa:

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
И шо саа сите излезее шмекере од Струмица, аj ке ве оставам да се фалате хахахаххахахахахах.

п.с Жално шо неможам маленки да шмекам, не е естетски:pos2::pos2:

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
И шо саа сите излезее шмекере од Струмица, аj ке ве оставам да се фалате хахахаххахахахахах.

п.с Жално шо неможам маленки да шмекам, не е естетски:pos2::pos2:
Абе шмеки ги там...не кажуваме на никој нии не се секири :pos2:

Сменан бил локалнио на кабелнет бе...добар опис имат напишано на Трансформерс: Роботи се тепат на земјата а луѓето ги гледат и се мисљат на дека да фатат. журка. :pos2: :pos2: :pos2:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Денеска 5 години Селект слават.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Лани огномето беше хит. :)
Ај ак ме носе пато натам ќе ги посетам вечер. :wink:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Абе за гага ке има сигурно тва 101% ама мабето беше дали ке има некој познат Dj нешто или пејач. За утре е Ламбе знам у Селект.

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Абе за гага ке има сигурно тва 101% ама мабето беше дали ке има некој познат Dj нешто или пејач. За утре е Ламбе знам у Селект.
Energie be:))))))))) NA tebe led ti se krse u glavata izgleda hahahaha, od deka do deka poznat DJ ka na gazdite ne im se dava pari za takvi raboti , poznati DJ saa za saa samo u Koloseum na nivo na Makedonija.

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Energie be:))))))))) NA tebe led ti se krse u glavata izgleda hahahaha, od deka do deka poznat DJ ka na gazdite ne im se dava pari za takvi raboti , poznati DJ saa za saa samo u Koloseum na nivo na Makedonija.

Aбе знам оти не им се дава пари,ама викаа изнанадуване ке имало неш па виках некој DJ да не иде.

Ама изгледа некои танчерки ке се изненадуване. :pos: :pos: :)

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Ја танчерки ја балони на човеците шо ќе дојдат и еден огномет...:nesum:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Aбе знам оти не им се дава пари,ама викаа изнанадуване ке имало неш па виках некој DJ да не иде.

Ама изгледа некои танчерки ке се изненадуване. :pos: :pos: :)

танчерки ке мешат малтер денеска как шо имаше една вечер болничарки тка знам.. :))

Kajgana Shop

На врв Bottom