Струмица

добро со кабел нет шоо работата ебаго,нето ми паѓе по 100 пати на ден?
има ли некој такви заебанции или само јас сум ....

абе ости .. цел ден заебава нешто .. неможе човек на раат да седне на ком ..

ќе имаме побрз интернет? кога? колку?

добро со кабел нет шоо работата ебаго,нето ми паѓе по 100 пати на ден?
има ли некој такви заебанции или само јас сум ....

И кај мене беше дефек вчера и денеска. Редноо да го дигнат тај интернет веќе, за пеза е у споредба со Телекабел и другите

Планирам да се исклучам од них ако не го дигнат, и ако не престанат со падни-стани кал до кољена

Они веке едно 4-5 месеци ка го појачуват интернето и опремата ама никак да га појачат и никак да престане да паге интернето.

Претеризам се стварно.
Вчера телефоно па дигнале за сервис шо е и ни дефек може да пријаваш ништо.

Ехее јас ко се жалаах од кабелнет уште пред една година никој на акл не ме ставаше:)
Утре ќе тркнам до Телекабел да видам как стоот работта тама не оде таа така...

Јас си иим Телекабел, и сум задоволен. Ретко паѓе и брзо се враќа, а и брзиинта е добра, до коо не го испунам лимито со 500 тегле :)

Они веке едно 4-5 месеци ка го појачуват интернето и опремата ама никак да га појачат и никак да престане да паге интернето.

Претеризам се стварно.
Вчера телефоно па дигнале за сервис шо е и ни дефек може да пријаваш ништо.

Чера немаше никој телефон од тии шо се корисниците на кабелнет, оти телефоно оди преку интернет. И они бее без интернет и телефон.

искачани се по бандерите кабелнет тај пат стварно чепкат нешто...

Сега е малце подобар за разлика од чера и некни, лом беше, 100 пати се јавих.

Добар е сега интернето нема шо да кажам.:smir:

Да бе .. саа пак се ресетира модемо кај мене добар бил.

Добар е до кај 1-2 после е катастрофа. Заебајте интернето.

Гледам ново отворено на новио кружен доле на местото на Орка,2ка нешто за бели печива. Јадел лее некој как шо е :)

Абе оди бе,сношти цела вечееер од 1 саато до 5 чеках нет да дојде,немаше.У 3 саато ли они се качуват по бандерите...

Да бе .. саа пак се ресетира модемо кај мене добар бил.

Добар е до кај 1-2 после е катастрофа. Заебајте интернето.

Гледам ново отворено на новио кружен доле на местото на Орка,2ка нешто за бели печива. Јадел лее некој как шо е :)
Е шо на отвараанто поминах и гледам даваа по нешто, тава беше у саботата. Вчера поминувам откај там да купам, да пробам около 10 саато вечерта гледам затворено. Ако сакат да имат муштерии треба да работат и недела, незнам дали дента се работиле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom