Струмица

Имаше танчерки. Дебели. Немаше огномет, имаше гага.
Как нормален викенд беше.
Арно е бе.

Имаше танчерки. Дебели. Немаше огномет, имаше гага.
Как нормален викенд беше.
Арно е бе.

Затва тии фаци на мсн как отрован хахаха...

Иначе ного ладно бе низ градо. :(

Eи малце беше гага бе, сит ка да не виделе. :D
Jaс мешах, ости ме мене. Оште ме неарно.
Иначе да си коментирам колко мее глуп Селект. Со тии сепариинта как филм е.
Сите ојделе на излеване, ВИП фаците сеет на страна. :\

Иначе, теман сее времето бе, сан4анар.

Шо ве ареса толко тај селект стварно незнам поарно у Б-52 или у Гламур ке излезам негоди тама а да не праам маабет за у Екстрим:vozbud:

А ти колко години имаше?

Шо ве ареса толко тај селект стварно незнам поарно у Б-52 или у Гламур ке излезам негоди тама а да не праам маабет за у Екстрим:vozbud:
Да бидеме на чисто, у Струмица нема ниту еден клуб или дискотека, а од кафичите Селект е најарен. Сакам да кажам дека вистински клуб не носе Ксенија Пајчин у петок навечер...

Да бидеме на чисто, у Струмица нема ниту еден клуб или дискотека, а од кафичите Селект е најарен. Сакам да кажам дека вистински клуб не носе Ксенија Пајчин у петок навечер...
Тава ми беше зборо тава го мислаах:toe:

Тогај е јасно зашо Б52 тее поубав од Select. :)

И повеке од jасно е ....jас там одаах ка беше Порта на 16 годинки така да арно е за Тимчето и неговите соврсници там:)))) А ка сме веке каj излеването, поарно да глеем 28 или 30 години човеци отколко 15 и 16 години у Селект. Ми знаа се бе ебати коj за дека е ааама па.

Точно. Селект како ноќен бар по правило не би требало ни да пушта малолетници, треба лична карта да терат на вратта.

Точно. Селект како ноќен бар по правило не би требало ни да пушта малолетници, треба лична карта да терат на вратта.
Ај од утре тебе ќе те турат на вратта и на сите лични карти да тераш :wink:
Как ќе кажаш ти така нека е:)

Ај од утре тебе ќе те турат на вратта и на сите лични карти да тераш :wink:
Как ќе кажаш ти така нека е:)

Не можам јас да сум на вратта, мојта професија не е поврзана со таа. :wink:

Ако сакате Европа, мора да се придржуваме на некои стандарди, низ цел свет е така, па дури и у другите градови у Македонија.

Ак сакте кафаничка за да си излезаш, најарно е Либра, жива музика секоо сабота, поарно здрааве...
А у Б-52 после 12 саато пуштат песни од шпански серии, копкаме...

Ак сакте кафаничка за да си излезаш, најарно е Либра, жива музика секоо сабота, поарно здрааве...
А у Б-52 после 12 саато пуштат песни од шпански серии, копкаме...

Озбилно? Не сум поминал оддамна...а викаах турбофолко после 12 е врв на се. Можеле они и полошо... :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom