Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
На Едвард Нортон ноивот (Motherless Brooklyn) го глеаше некој? Како е?
Автоматски споено мислење:

На сите стари филмови credits-от се на почеток. Има некоја стриктна година откако почнале да ги ставаат на крај? Или си одлучувале сите посебно?
Додуша, на старите филмови изгледа и не е целосен credits туку само поважните. Сепак не верувам, без разлика што се стари филмовите, толку мал број на луѓе да биле вклучени.
Мислам дека имав читано за ова некаде зошто, ама да ме убиеш не памтам..
Башка и таков бил адетот можда бе :D За публиката ако касни можеби? Шо знам..

Памтам дека трејлерите оригинално ги давале на крај на филмовите (после кредитс), а не на почеток пред филмовите како сега што прават

Мислам дека имав читано за ова некаде зошто, ама да ме убиеш не памтам..
Башка и таков бил адетот можда бе :D За публиката ако касни можеби? Шо знам..
Најдов брат, заеби, си има на Википедија, не знам јас со кој памет прашав на мртвиов форум... кој ќе ми каже, @Marick14? lol

Последно уредено:

Following the disappointing box office numbers for the opening weekend of Birds of Prey, fans of the film have taken to blaming the entirety of ‘men,’ rather than the overall production, for the film’s poor performance.
:lolzz:

Ticket buyers were mostly older males — 54% were men and 65% were over the age of 25 — according to PostTrack surveys.

Шта речи, коју послуку порати..

Не сакам ваџајна хумор, ама далеку поквалитетен хумор од Оскаровскиот

Значи не само на филм, туку и надвор од него Ребел Вилсон ја глуми Ребел Вилсон. Тука барем беше смешничка.

Абе, Doctor Sleep никој ли не го гледаше? Ништо не сте пишале во темава. Мене ми беше слаб, слаб, слаб, слаб... се до хотелот каде ептен се оправи. На крај дури и солидна 7 мислам дека заслужи. Да не беше крајот, искрено планирав да го опишам како травестија - еден култен хорор класик го претвориле во Twilight meets Heroes. Ама ко што реков, се потсреди на крај.

Проблеми со кои пиратите и неколекционирите никогаш нема да се сретнат

@Anon што се смееш, пола ѕвезда повеќе си му дал на Letter :)
Пааа добро де.
На Вич сум му дал 7 на Лајтхаус 6.
Ти викаш Вич бил преценет, а Лајтхаус ти легнал.
Ако Вич ти бил преценет а просечна на ИМДБ е 6.9, ти си му дал, 5?
Ако Лајтхаус ти легнал, си му дал, 8?

Значи ти имаш за Вич 5, jа 7.
Ти имаш за Лајтхаус 8, ја 6.
Ова се големи разлики.
Тоа ми е смешно.
:D

Проблеми со кои пиратите и неколекционирите никогаш нема да се сретнат

Пааа добро де.
На Вич сум му дал 7 на Лајтхаус 6.
Ти викаш Вич бил преценет, а Лајтхаус ти легнал.
Ако Вич ти бил преценет а просечна на ИМДБ е 6.9, ти си му дал, 5?
Ако Лајтхаус ти легнал, си му дал, 8?

Значи ти имаш за Вич 5, jа 7.
Ти имаш за Лајтхаус 8, ја 6.
Ова се големи разлики.
Тоа ми е смешно.
:D

Обично филмови под 5 ми се што едвај сум ги изгледал или сум ги прекинал = кец, 6ка не е баш некоја оцена in my book. :D

Абе, Doctor Sleep никој ли не го гледаше? Ништо не сте пишале во темава. Мене ми беше слаб, слаб, слаб, слаб... се до хотелот каде ептен се оправи. На крај дури и солидна 7 мислам дека заслужи. Да не беше крајот, искрено планирав да го опишам како травестија - еден култен хорор класик го претвориле во Twilight meets Heroes. Ама ко што реков, се потсреди на крај.

Jas go gledav, pisav u horori.

Dosta soliden kako standalone duri, bez da se potpira na stariot mnogu.

Opsto nepotreben film, ama solidno sraboten, i mene dobro mi legna considering kriticnosta so ja imam za novive horori.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom