- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.336
- Поени од реакции
- 10.536
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убаво си тераше човекот додека не почнавте да го зборите на форумов пред недела две. Усти погани...Си отиде и стариот...
![]()
Kirk Douglas died at 103 - Up News Info
UPPA / ZumaPress.com Hollywood would not be what it is today if people like it Kirk Douglas He had not passed through the city and made it his own. The actor, author and philanthropist, and one of the few surviving super stars of the golden age of Hollywood, has died. He was 103 years old. […]upnewsinfo.com
Тебе Еван Рејчел Вуд да не те викаат у маало?„Стариот“ бил р-е-ј-п-и-с-т, алеџидли. И не се повикувајте на некаква хуманост - error 404: heart not found.
Кој дел од „алеџидли“ ти беше беше несфатлив? Напатствија for dummies: внесуваш три клучни зборови пребарувајќи на нет и на крај самиот оформуваш некаков став. Но тоа би било преголем напор за некој кој и инаку се плаши да не исчаши рачен зглоб ако скролне неколку пати горе-долу да прегледа готово сервиран линк.
@Corvus , сфатил дека е женско!Тебе Еван Рејчел Вуд да не те викаат у маало?
Не го кудев стариот, му се восхитував... не ми пишувај грев на душа безпотребно
Автоматски споено мислење:
Пиздо Интерашка
Прегледај го приврзокот 232533
@Natan 3.0 , сериозно мислам дека треба повеќе да не дружиш тука, ќе сфатиш дека сме обични смртници, со купишта маани, просечни и по ништо посебни.
А Музика беше дури и пожив од Филм сега (па и некогаш). Види ги темите за најдобра екс ју песна и најдобра македонска песна. Потоа: Kajgana Song Contest-ите... Не знам како се сменија работите. Веројатно исто како што и тука се замира: филм клубот згасна, 5х предизвикот исто, годинава нема да имаме Kajgana Movie Awards, а во Moviespotting од година во година има се помалку избројани филмови.
Ама наскоро спремам нешто ново, поточно - некоја нова варијанта на нешто старо, па ќе видиме дали ќе заживее.
Мислам дека имав читано за ова некаде зошто, ама да ме убиеш не памтам..На сите стари филмови credits-от се на почеток. Има некоја стриктна година откако почнале да ги ставаат на крај? Или си одлучувале сите посебно?
Додуша, на старите филмови изгледа и не е целосен credits туку само поважните. Сепак не верувам, без разлика што се стари филмовите, толку мал број на луѓе да биле вклучени.
Најдов брат, заеби, си има на Википедија, не знам јас со кој памет прашав на мртвиов форум... кој ќе ми каже, @Marick14? lolМислам дека имав читано за ова некаде зошто, ама да ме убиеш не памтам..
Башка и таков бил адетот можда беЗа публиката ако касни можеби? Шо знам..