Frick show so malku dobri filmovi i uste po malku dobri glumci, katasrofa kade prednicat anroekiscni zeni tie od lgbt i drugi zabegani personi na nisto ne lici poveke ova...
P. S. A nasite se nadevam deka ke dobijat nagrada za afirmacija na drzavata imaat sansi oti sme pokazani kako teska mizerija samo takvi ne sakaat za zal
Лик: РЕШАВА ДА ОТВОРИ БИДЕЈЌИ Е РЕТАРД И МОРА ДА ИМАМЕ КАТАЛИСТ ЗА ГЛАВНАТА ПРИКАЗНА ВО ФИЛМОТ БИДЕЈЌИ НЕ ДАЈ БОЖЕ ЛИКОТ ДА СЕ ОДНЕСУВАШЕ КАКО НОРМАЛНО ЧОВЕЧКО СУШТЕСТВО ШТО ЌЕ ГО ИГНОРИРА ЅВОНЕЊЕТО ЗНАЕЈЌИ ДЕКА ВО МОМЕНТОТ ПРАВИ НЕШТО НЕЛЕГАЛНО И ПОГРЕШНО
Квентин ис робд, ама ок
Мислам и за најдобар филм би имал некоја шанса филмов да му дадат, не би се изненадил ептен
Автоматски споено мислење:
Лесно е да се пишуваат вакви работи како Паразит
Мислам ајде, секој ден ова го има
Просечен лик во кладилница: Пер ај да ограбиме банка
-Ајде
Одат во банка
Цајкан: Кои сте вие? дали сте крадци? Ако не сте крадци ќе ве пуштам
Просечен лик 2: Ние сме крадци
LELE CHOECHE KAKVO REMEK DELO E OVA SAMO POKZUVA DEKA SIROMASNITE SE SPREMNI DA NAPRAVAT SE PA DURI I DA SE PONASHAAT KO TOTALNI RETARDI WOW NE MI SE VERUVA EJ
I ONOJ DEL NA KRAJOT STO NEMASE NIKAKVA LOGIKA D ASE DESI? AUUU REMEK DELO EJ, TOTALNO RILEJTBL I JA VAKA KAKO SIROMASEN COVEK SAKAM DA UBIVAM LUGJE STO ME PLAKJAAT I ME VRABOTILE IAKO GI LAZHAM I KRADAM I PROBUVAM DA UBIVAM LUGJE AUU REMEK DELO BRAT OVA E JAK SOCIAL COMMENTARY ZHIMI SVE EJ
Факинг хел,
Деспикабл Ми е подобар соушл коментери од Паразитот
Пошто овие се миниони што немаат свое јас и прават се што ќе побара газдата од нив, а неговата цел е да го освои светот правејќи неморални работи без да му е гајле дали ќе изгуби дел од минионите или не
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.