92 американски филмски награди (Оскари 2019)

Вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    70
  • Гласањето е завршено на .

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.422
Поени од реакции
8.546
Frick show so malku dobri filmovi i uste po malku dobri glumci, katasrofa kade prednicat anroekiscni zeni tie od lgbt i drugi zabegani personi na nisto ne lici poveke ova...

P. S. A nasite se nadevam deka ke dobijat nagrada za afirmacija na drzavata imaat sansi oti sme pokazani kako teska mizerija samo takvi ne sakaat za zal

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ах да, одлично сценарио на паразит

Ѕвони интерфонот

Лик: РЕШАВА ДА ОТВОРИ БИДЕЈЌИ Е РЕТАРД И МОРА ДА ИМАМЕ КАТАЛИСТ ЗА ГЛАВНАТА ПРИКАЗНА ВО ФИЛМОТ БИДЕЈЌИ НЕ ДАЈ БОЖЕ ЛИКОТ ДА СЕ ОДНЕСУВАШЕ КАКО НОРМАЛНО ЧОВЕЧКО СУШТЕСТВО ШТО ЌЕ ГО ИГНОРИРА ЅВОНЕЊЕТО ЗНАЕЈЌИ ДЕКА ВО МОМЕНТОТ ПРАВИ НЕШТО НЕЛЕГАЛНО И ПОГРЕШНО

Квентин ис робд, ама ок

Мислам и за најдобар филм би имал некоја шанса филмов да му дадат, не би се изненадил ептен
Автоматски споено мислење:

Лесно е да се пишуваат вакви работи како Паразит

Мислам ајде, секој ден ова го има

Просечен лик во кладилница: Пер ај да ограбиме банка

-Ајде

Одат во банка

Цајкан: Кои сте вие? дали сте крадци? Ако не сте крадци ќе ве пуштам

Просечен лик 2: Ние сме крадци

LELE CHOECHE KAKVO REMEK DELO E OVA SAMO POKZUVA DEKA SIROMASNITE SE SPREMNI DA NAPRAVAT SE PA DURI I DA SE PONASHAAT KO TOTALNI RETARDI WOW NE MI SE VERUVA EJ

I ONOJ DEL NA KRAJOT STO NEMASE NIKAKVA LOGIKA D ASE DESI? AUUU REMEK DELO EJ, TOTALNO RILEJTBL I JA VAKA KAKO SIROMASEN COVEK SAKAM DA UBIVAM LUGJE STO ME PLAKJAAT I ME VRABOTILE IAKO GI LAZHAM I KRADAM I PROBUVAM DA UBIVAM LUGJE AUU REMEK DELO BRAT OVA E JAK SOCIAL COMMENTARY ZHIMI SVE EJ

Факинг хел,

Деспикабл Ми е подобар соушл коментери од Паразитот

Пошто овие се миниони што немаат свое јас и прават се што ќе побара газдата од нив, а неговата цел е да го освои светот правејќи неморални работи без да му е гајле дали ќе изгуби дел од минионите или не

Во Паразитов сиромашните се негативецот

Последно уредено:

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Јас мислам само за странски доволно ќе му беше

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.612
5/6 Само овој краткиов не го погодив, ама таму одев на тепка - ни сум ги гледал, ни сум слушнал нешто за нив.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ако веќе не иде кај Ханиленд, нека оди кај For Sama, само не кај американсконо ѓубре шо беше поддржано од Обама.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.374
Поени од реакции
30.796
Ako medena zemja ne pobedi - Holivud ne dade nagrada na edinstveniot zenski reziser. Dokaz Holivud e seksisticki.

Make it trending.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ако веќе не иде кај Ханиленд, нека оди кај For Sama, само не кај американсконо ѓубре шо беше поддржано од Обама.
И ја така мислам, For Sama би требало да е #1 фаворит тука, ама да се надеваме на мини изненадување

ајдеееееееееееееееее

тамам после грета

ајдеее

паметно нешто напрајте вамоооооос

REEEEEEEEEEEEEE

Зашто јајцеглави земаа бе :/

S.L

Желба по титула :D
Член од