Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Zvezda - Efes 161.5+ 1.90
Ova bi trebalo da bidi brkotnica na poeni.
Efes igra najbrza kosarka vo cela evroliga zaedno so Alba i Khimki, top napad imaat i tesko deka Zvezda ke uspee nesto posebno vo odbrana.
Od druga strana Zvezda ima dobri shuteri i mislam deka ke odi lesno do 170pts.
Efes i dvete da dadat 80 kosa (4.50)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.936
Поени од реакции
116.415
Хммм, што вака?
Ќе има некои промени со ова?
Pa najavite se deka sistemot ke ostane ist, samo ke ima promeni vo funkcioniranjeto na firmata, za povlekuvanje pari, za isplata, kurci palci, sto realno nas ko igraci ne ne zasega. :D

Ali ke vidime sto ke bide, MKD i se e mozno.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Pa najavite se deka sistemot ke ostane ist, samo ke ima promeni vo funkcioniranjeto na firmata, za povlekuvanje pari, za isplata, kurci palci, sto realno nas ko igraci ne ne zasega. :D

Ali ke vidime sto ke bide, MKD i se e mozno.
А што вака од Копачка се решиле да ја продадат кладилницата?
Ваљда имале ќар...не гледале ли иднина некоја? Или веќе ги мрзело да се замараат со ова...

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.394
Поени од реакции
1.954
НИ онлајн кладилнициве не се цвеќе ја да ви кажам 3-4 пати иам имано проблем со Бет365 и тоа ја играм за забава таму а не се замарам ама претераа пред недела. Оние 1хбет ги кажвет за дно од кладилница бар овие шо играат појако
Па нормално дека не се ама на б365 можиш илјадници евра да уплаќаш и да прајш многу пари има милион утакмици и милион маркети и опции ниедна европска кладилница неможи да му присмрди на б365 ама треба да се снаоѓаш со акаунти и лесно е во денешно време.Мене ми имаат кратено и по 600-700 евра добивки као демек ги згрешиле коефициентите и треба пазење ама воглавно најдобра кладилници за европски пазар

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Хммм, што вака?
Ќе има некои промени со ова?
Прво шо ке напрает ке клает апарати :D
Па нормално дека не се ама на б365 можиш илјадници евра да уплаќаш и да прајш многу пари има милион утакмици и милион маркети и опции ниедна европска кладилница неможи да му присмрди на б365 ама треба да се снаоѓаш со акаунти и лесно е во денешно време.Мене ми имаат кратено и по 600-700 евра добивки као демек ги згрешиле коефициентите и треба пазење ама воглавно најдобра кладилници за европски пазар
Ке уплатиш илјадници и одма лимитот ке ти го закачат ко од шала после треб да се снаоѓаш,да и само добитни бар мене ми имаат праено void bet како еднаш не ми напраја на недобитен.
Реално да тие и Пинн се најдобри и немат алтернатива за жал па си играат курот со играчиве ако те сумет дека им факаш редовно го јаде ти барем шо играш со поголеми пари би требало да знајш поубо ја неиграм таму дека ми скурчија играм само долгорочни типови за нив може да ми се фатат колку ке ми го напраат void
и голф + крикет таму некад ракомет ако немам по локаливе или немојт да се чекат пошто ден за ден даваат понуда.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Betway i betano se pojaki od bet365.
I betsson e pojak od bet365.
Betfair isto bese pojaka no vekje ne e, ja rasipaa pred nekow vreme gi napravija koeficientite 1.85-1.85.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Па ставени се веќе :D
Освен ако не го продале ова пред пар месеци
Не сум влегол најодвратна кладилница за мене али јадеа лајна никогаш апарати само спортско обложување
Автоматски споено мислење:

Betfair isto bese pojaka no vekje ne e, ja rasipaa pred nekow vreme gi napravija koeficientite 1.85-1.85.
Betway е тешко срање

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Не сум влегол најодвратна кладилница за мене али јадеа лајна никогаш апарати само спортско обложување

Betway е тешко срање
Da ? Objasni ako sakas zosto ?
Desetina pati imam isplateno xxxx cifri bez problem, kvotite pojaki odkolku bet365, za igraci NBA isto pojaki koeficienti redovno 1.90-1.90, posebna ponuda za igraci povisoka granica itn itn.
abe ova e forum za makedonci a od makedonija na betano nemozis da igras
Na betano nemozis, na betsson i betway mozis. Ima i drugi desetina kladilnici koj se prejaki i pojaki od bet365.

I da ne gi zaboravame agentite, tie se najaki. Asianconnect88, do pred nekoe vreme igrav preku niv, sea samo na ovie 3 betway, betano, betsson.

Dajte NBA predlozi

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ваљда Леброн + ќе оди вечер, мислам цел свет ова ќе игра како трибјут за Коби

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Hjuston bi trebalo da gi otepa na Dallas, ( bez Doncic se )

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.394
Поени од реакции
1.954
Ti na opojni drogi da ne si?

Прво шо ке напрает ке клает апарати :D

Ке уплатиш илјадници и одма лимитот ке ти го закачат ко од шала после треб да се снаоѓаш,да и само добитни бар мене ми имаат праено void bet како еднаш не ми напраја на недобитен.
Реално да тие и Пинн се најдобри и немат алтернатива за жал па си играат курот со играчиве ако те сумет дека им факаш редовно го јаде ти барем шо играш со поголеми пари би требало да знајш поубо ја неиграм таму дека ми скурчија играм само долгорочни типови за нив може да ми се фатат колку ке ми го напраат void
и голф + крикет таму некад ракомет ако немам по локаливе или немојт да се чекат пошто ден за ден даваат понуда.
Pa 75 evra e eden akaunt ako vekje te limitirat nema da e problem da kupish.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ваљда Леброн + ќе оди вечер, мислам цел свет ова ќе игра како трибјут за Коби
Poverojatno mi e Davis da napolni vecerva, onaj Whiteside vo nieden univerzum nemozi da go cuva

Carmelo penzionerot nema madinja da igra protiv Lakers.

Kajgana Shop

На врв Bottom