dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Хммм, што вака?Копачка е купена од газдите на Спорт Лајф.
Ќе има некои промени со ова?
Хммм, што вака?Копачка е купена од газдите на Спорт Лајф.
Efes i dvete da dadat 80 kosa (4.50)Zvezda - Efes 161.5+ 1.90
Ova bi trebalo da bidi brkotnica na poeni.
Efes igra najbrza kosarka vo cela evroliga zaedno so Alba i Khimki, top napad imaat i tesko deka Zvezda ke uspee nesto posebno vo odbrana.
Od druga strana Zvezda ima dobri shuteri i mislam deka ke odi lesno do 170pts.
Pa najavite se deka sistemot ke ostane ist, samo ke ima promeni vo funkcioniranjeto na firmata, za povlekuvanje pari, za isplata, kurci palci, sto realno nas ko igraci ne ne zasega.Хммм, што вака?
А што вака од Копачка се решиле да ја продадат кладилницата?Pa najavite se deka sistemot ke ostane ist, samo ke ima promeni vo funkcioniranjeto na firmata, za povlekuvanje pari, za isplata, kurci palci, sto realno nas ko igraci ne ne zasega.
Ali ke vidime sto ke bide, MKD i se e mozno.
Па нормално дека не се ама на б365 можиш илјадници евра да уплаќаш и да прајш многу пари има милион утакмици и милион маркети и опции ниедна европска кладилница неможи да му присмрди на б365 ама треба да се снаоѓаш со акаунти и лесно е во денешно време.Мене ми имаат кратено и по 600-700 евра добивки као демек ги згрешиле коефициентите и треба пазење ама воглавно најдобра кладилници за европски пазарНИ онлајн кладилнициве не се цвеќе ја да ви кажам 3-4 пати иам имано проблем со Бет365 и тоа ја играм за забава таму а не се замарам ама претераа пред недела. Оние 1хбет ги кажвет за дно од кладилница бар овие шо играат појако
Прво шо ке напрает ке клает апаратиХммм, што вака?
Ке уплатиш илјадници и одма лимитот ке ти го закачат ко од шала после треб да се снаоѓаш,да и само добитни бар мене ми имаат праено void bet како еднаш не ми напраја на недобитен.Па нормално дека не се ама на б365 можиш илјадници евра да уплаќаш и да прајш многу пари има милион утакмици и милион маркети и опции ниедна европска кладилница неможи да му присмрди на б365 ама треба да се снаоѓаш со акаунти и лесно е во денешно време.Мене ми имаат кратено и по 600-700 евра добивки као демек ги згрешиле коефициентите и треба пазење ама воглавно најдобра кладилници за европски пазар
Па ставени се веќеПрво шо ке напрает ке клает апарати![]()
abe ova e forum za makedonci a od makedonija na betano nemozis da igrasBetway i betano se pojaki od bet365.
I betsson e pojak od bet365.
Betfair isto bese pojaka no vekje ne e, ja rasipaa pred nekow vreme gi napravija koeficientite 1.85-1.85.
Не сум влегол најодвратна кладилница за мене али јадеа лајна никогаш апарати само спортско обложувањеПа ставени се веќе
Освен ако не го продале ова пред пар месеци
Betway е тешко срањеBetway i betano se pojaki od bet365.
Betfair isto bese pojaka no vekje ne e, ja rasipaa pred nekow vreme gi napravija koeficientite 1.85-1.85.
Da ? Objasni ako sakas zosto ?Не сум влегол најодвратна кладилница за мене али јадеа лајна никогаш апарати само спортско обложување
Автоматски споено мислење:
Betway е тешко срање
Na betano nemozis, na betsson i betway mozis. Ima i drugi desetina kladilnici koj se prejaki i pojaki od bet365.abe ova e forum za makedonci a od makedonija na betano nemozis da igras
Ti na opojni drogi da ne si?Betway i betano se pojaki od bet365.
Pa 75 evra e eden akaunt ako vekje te limitirat nema da e problem da kupish.Прво шо ке напрает ке клает апарати
Ке уплатиш илјадници и одма лимитот ке ти го закачат ко од шала после треб да се снаоѓаш,да и само добитни бар мене ми имаат праено void bet како еднаш не ми напраја на недобитен.
Реално да тие и Пинн се најдобри и немат алтернатива за жал па си играат курот со играчиве ако те сумет дека им факаш редовно го јаде ти барем шо играш со поголеми пари би требало да знајш поубо ја неиграм таму дека ми скурчија играм само долгорочни типови за нив може да ми се фатат колку ке ми го напраат void
и голф + крикет таму некад ракомет ако немам по локаливе или немојт да се чекат пошто ден за ден даваат понуда.
Poverojatno mi e Davis da napolni vecerva, onaj Whiteside vo nieden univerzum nemozi da go cuvaВаљда Леброн + ќе оди вечер, мислам цел свет ова ќе игра како трибјут за Коби