Добро, тоа се подразбира, финтата ваљда ќе биде дека нема никаков ќар да имаш, чисто е поентата да немаш зијан ваљда.I na cashoutot danoci ke mu presmetaat i ke nudat smeshni sumi daleku od realni. Nema air. Samo online kladenje.
Па ќе има онлајн во Максбет набрзо, пополнив прошлата недела формулари таму, ќе има и кешаут и други новости.Кешаут е МАМА само кој и како го разбират неговото функционирање али во овој случај е зафркнат тешко оние шо работет на шалтер и онака се расправаа со незналици.
И незнам кој кур веке недадат опција за онлине и кај нашиве кладилници кога можат 2вин мора да можат и овие иако овој кога улета во Максбет мислев ке сменат закон за сиве да можат онлајн играчи да имаат
Не е Саки глуп шо улетвит во овој бизнис очекував ја ама не бев упатен а незнам ни дал имат во градов кај мене ваква клаџа (иако имаат овие СЛ,Моцарт,Евротип,Копачка по 4 објекти сите и меридиан сеа дан отвориле) да се информирам баш ме интересират.Па ќе има онлајн во Максбет набрзо, пополнив прошлата недела формулари таму, ќе има и кешаут и други новости.
Само и мене не ми е јасно како ќе го изведат ова со кешаутот, колку прост народ има кај нас едноставно вработените глава ќе им чури. Ќе му дојде некој неписмен со тикет од 20 денари и 50 утакмици на тикет, ќе ги погоди првите 5 и ќе бара 50% од добивката, ќе се кара со вработените, ќе вреѓа... Кешаут само онлајн и тоа е тоа.
Што попунуваше у Макзбет?Па ќе има онлајн во Максбет набрзо, пополнив прошлата недела формулари таму, ќе има и кешаут и други новости.
Само и мене не ми е јасно како ќе го изведат ова со кешаутот, колку прост народ има кај нас едноставно вработените глава ќе им чури. Ќе му дојде некој неписмен со тикет од 20 денари и 50 утакмици на тикет, ќе ги погоди првите 5 и ќе бара 50% од добивката, ќе се кара со вработените, ќе вреѓа... Кешаут само онлајн и тоа е тоа.
Формулар бе со име презиме податоци кур се тресе, ќе има картички мислам и плус онлајн обложување. И да, Копачка е купена од газдите на Спорт Лајф.Што попунуваше у Макзбет?
Џабе дур не сменат закон ништо од онлајнот,во сите држави на балканов освен нашава во сите клаџи можеш онлајн да се кладиш.Нели пробаа и Моцарт една недела кај нас али ради законот мораа да го укинат.
2win се трпеше дур го имаа стариот систем,сеа им е ист ко на СЛ и не се трпи.А се пуштаат и зборови дека СЛ ги купиле и Копачка.
Топ,само да средат со законот,еве глеам сеа напраив и акаунт на maxbet.mk,све им е спремно за онлајн клаџаФормулар бе со име презиме податоци кур се тресе, ќе има картички мислам и плус онлајн обложување. И да, Копачка е купена од газдите на Спорт Лајф.
Redovno go igram Booker, nema koj da prevzemi drug, Oubre i Rubio se nesposobni da prevzemat.@ilz Booker +28.5 @ 1.90 zicer, iznerviran ke bidi od all star snubo
Se im e spremno osven koeficientite i danokot. 20% pomala dobivka odkolku na stranska kladilnica.Топ,само да средат со законот,еве глеам сеа напраив и акаунт на maxbet.mk,све им е спремно за онлајн клаџа![]()
Jebiga,takva e drzavataRedovno go igram Booker, nema koj da prevzemi drug, Oubre i Rubio se nesposobni da prevzemat.
Автоматски споено мислење:
Se im e spremno osven koeficientite i danokot. 20% pomala dobivka odkolku na stranska kladilnica.
Ne ja biva taka drugar, poveli da ti dadam eden akaunt na koja sakas kladilnica na moe ime, igraj si i ako imas za isplata ne sakam nisto za mene, site se tvoj.Jebiga,takva e drzavata
Igram i na stranska ama pak na kraj koa isplakas,mi rokaat 7.5% provizija skrill i nesto sitno na depozit.Pa pak ti ispaga dobivkata so ca.10%.