Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера ја гледавме првата епизода со мајка ми. Ко заврши ми вика и сегаааааааааа?
Сега и велам утре ќе ја гледаме втора :D
Mислеше дека е филм.
Инаку топ серија.

@dace@mkd напиши прво за која серија се работи, ама по описот станува збор за Аутсајдер, 3та епизода уште подобра, што не почнат и овие како Нетфликс одеднаш сите епизоди да ги даваат вака чекањето убива.
Да мислев дека е јасно од предходните коментари, но добро е вака неделно што ги даваат епизодите за нас што немаме доволно време за гледање, којзнае колку Нетфликс серии ми останаа недогледани.

The Morning Show [emoji106]

Интересна и актуелна тема прикажана од одлични актери. Особено ми се допаѓа перформансот на Billy Crudup.

Слична тема но разработена од поинаков агол имаше и The Loudest Voice

Седам и се думам, why oh why е серијава прекината: Anne with an E. Има некој која гледал или ја гледа па да сподели тага? :place: Имам уште сезона и пол дур ја завршам и не можам да се помирам со фактот дека е прекината. Да проверев пред да ја почнам, немаше да ја почнам, особено зошто е многу добра. Оваа ја прекинаа, битно Riverdale седи. :cenzura: :cautious:

Star Trek Picard S01E01 Remembrance 1080p AMZN WEB-DL DDP5 1 H 264-NTb
Лудница , само што ја изгледав, најавата за втора епизода ме остави со зејната уста исто нек си ебе матер.. Енгејџ :cool: .

Лудница , само што ја изгледав, најавата за втора епизода ме остави со зејната уста исто нек си ебе матер.. Енгејџ :cool: .

Богами прејака прва епизода ептен квалитетно изработено чистка 10.

Излезе 4та еп од Аутсајдер прејака серија.

Прегледај го приврзокот 231406

Tocno. Zaso ne gi gledate?

Also tip, isklucete 4 ekrana na netflix i staete 2, a za tie pari so ke ostanat pretplatete se na amazon prime video. Za 160tina denari (2ipol evra mislam bese) prvite 6 meseci i te kako vredi.

Mamba out.

Too soon?
Га има ли Arrested Development цела на нетфликс? Искључих претплатата, не можам да проверам...

Имате Windscribe за 2 долари месечно за да го имате америчкиот Netflix, проверено работи.

Имате Windscribe за 2 долари месечно за да го имате америчкиот Netflix, проверено работи.

Плус само за прва регистрација преку аргетински впн зборам за Нетфликс, за 2корисници кошта 250ден месечно.

Da, amazon, netflix i hbo.

Nolifer. :D

Me interesira shto otvara od Amazon Prime vo Makedonija.
Tuka koga se pretplativ od 12€ ni vratija 10€ kako refund zatoa shto nemale copyrights vo Malta za mnogu filmovi i ostanav so nekolku filmovi i nekoi serii kako Justified, Two and a Half Men, Sneaky Pete ama bez Vikings ili nekoi popoznati.
Vikings samo edna nokj ni pushtija, pochnav da gledam, utredenta not available in your country. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom