Пирсинг

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
И ја сакам !! Каде , која цена .. ??:):pipi:
У струмица во болницата ич не болеше а коштењето .. шо знам колку само на уста пошо ставав јас и на папок и другарка ми на папок и ни зема 500 ден..Значи 3те пирса за 500 ден..

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Цел живот сакам пирс да ставам али никако да појдам. Обожавам пирсинг али тоа е живот. Има време и тоа ке го направам.

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Ја сакам да прашам дали боли пирс на уста (долната усна), сакам од страна да ставам, ама уште се двоумам, некако ми е страв.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Ја сакам да прашам дали боли пирс на уста (долната усна), сакам од страна да ставам, ама уште се двоумам, некако ми е страв.
Не болело ! Јас задутре ќе ставам сам , ме мрзи да идам до пирсинг студио , ионака имаш туториали на нет како да си ставиш.
Ќе ти кажам импресии и дали боли :)

B

black angel

Гостин
jas imav letovo na nos i toa drugarka mi me pirsase doma i mnogu loso izleze mi otece nosot cela nedela me bolese mnogu i morav da go izvadam imav mnogu gnoj taka da ne preporacuvam vo domasni uslovi takvi raboti da pravite idete si vo studio fino lepo da ve sredat

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Не болело ! Јас задутре ќе ставам сам , ме мрзи да идам до пирсинг студио , ионака имаш туториали на нет како да си ставиш.
Ќе ти кажам импресии и дали боли :)
На сите теми отворени на форумов и толку „внимание!!!“ статии на нет, ти ќе си ставаш сам пирс на уста само затоа што те мрзи да одиш до пирсинг студио?

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Интересни ми се пирсовите на веѓа штета што не сум помала за да се "изглупирам" и да си клам еден :helou:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
На сите теми отворени на форумов и толку „внимание!!!“ статии на нет, ти ќе си ставаш сам пирс на уста само затоа што те мрзи да одиш до пирсинг студио?
Остај го кога ќе заглави по болници, со подуена усна, со инфекција....

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Не боли воопшто на уста,али на моменти ќе ти смета додека се навикниш со јадењето на пример. А да и во лапање смета море у пичку мајчину и зато јас го изваив:)

Ќе ти кажам импресии и дали боли
Прво стај го па кажи дали БОЛИ или НЕ.

И на ред дојдов јас.

Имам пирс на јазикот али мислам дека е малце назад, нема галје да го ставам наново понапред?

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
совет од мене ви е да не се лажете со туторијали по нет како се пирса! И тие незнаете и самите колку се во ред:smir: Има мн разика од пирсање по дома и професионално пирсање до начинот на изведување а и од самото место на пирсање :):):)

Така да се е подискутабилно колку е исправно она по нет! Мислам дека за здравје не треба да се изложуте на ризици ( непотребни) поминете во студио кое е стерилно( правилно ) и опремено со се она што е потребно за тоа д се изврши како што треба!

иначе ако имате било какво прашање во врска со заздравувањето или пробле на тетоважите и пирсовите пишете на др тема во пдф "здравје"

Поздрав дечки до сите!

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
:helou: Само зе шегував дека сам ќе си стаам .. Туториали на нет за пржење јајца не веруем , не па за стаање пирс.... Ама сепак утре ќе ставам во студио нормално...

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Не боли воопшто на уста,али на моменти ќе ти смета додека се навикниш со јадењето на пример. А да и во лапање смета море у пичку мајчину и зато јас го изваив:)
Хаха:) Фала на информацијата:smir: Незнаев дека до толку би сметал во лапање:)
Blind, ај коа ќе стаиш пиши и ако си од Скопје кажи у кое студио си го стаил пирсот.

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Хаха:) Фала на информацијата:smir: Незнаев дека до толку би сметал во лапање:)
Blind, ај коа ќе стаиш пиши и ако си од Скопје кажи у кое студио си го стаил пирсот.
Дојди у бт ќе те однесам на едно место мислам дека типот е најболји пирсер у цела македонија.

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Хех фала:), али ја уште не сум се одлучила, секој ден мењам мислење. Битно ми е да биде студиото чисто и инструментите стерилни, а иглите нови (ако одлучам сигурно да се пирсам).

Kajgana Shop

На врв Bottom