BliND
Raptus regaliter...
- Член од
- 16 јануари 2006
- Мислења
- 3.963
- Поени од реакции
- 361
И ја сакам !! Каде , која цена .. ??Ставив пирс на уста... :baeh:
И ја сакам !! Каде , која цена .. ??Ставив пирс на уста... :baeh:
У струмица во болницата ич не болеше а коштењето .. шо знам колку само на уста пошо ставав јас и на папок и другарка ми на папок и ни зема 500 ден..Значи 3те пирса за 500 ден..И ја сакам !! Каде , која цена .. ??
Не болело ! Јас задутре ќе ставам сам , ме мрзи да идам до пирсинг студио , ионака имаш туториали на нет како да си ставиш.Ја сакам да прашам дали боли пирс на уста (долната усна), сакам од страна да ставам, ама уште се двоумам, некако ми е страв.
На сите теми отворени на форумов и толку „внимание!!!“ статии на нет, ти ќе си ставаш сам пирс на уста само затоа што те мрзи да одиш до пирсинг студио?Не болело ! Јас задутре ќе ставам сам , ме мрзи да идам до пирсинг студио , ионака имаш туториали на нет како да си ставиш.
Ќе ти кажам импресии и дали боли
Остај го кога ќе заглави по болници, со подуена усна, со инфекција....На сите теми отворени на форумов и толку „внимание!!!“ статии на нет, ти ќе си ставаш сам пирс на уста само затоа што те мрзи да одиш до пирсинг студио?
Не боли воопшто на уста,али на моменти ќе ти смета додека се навикниш со јадењето на пример. А да и во лапање смета море у пичку мајчину и зато јас го изваивЈа сакам да прашам дали боли пирс на уста (долната усна), сакам од страна да ставам, ама уште се двоумам, некако ми е страв.
Прво стај го па кажи дали БОЛИ или НЕ.Не болело ! Јас задутре ќе ставам сам , ме мрзи да идам до пирсинг студио , ионака имаш туториали на нет како да си ставиш.
Ќе ти кажам импресии и дали боли
Хаха Фала на информацијата:smir: Незнаев дека до толку би сметал во лапањеНе боли воопшто на уста,али на моменти ќе ти смета додека се навикниш со јадењето на пример. А да и во лапање смета море у пичку мајчину и зато јас го изваив
Дојди у бт ќе те однесам на едно место мислам дека типот е најболји пирсер у цела македонија.Хаха Фала на информацијата:smir: Незнаев дека до толку би сметал во лапање
Blind, ај коа ќе стаиш пиши и ако си од Скопје кажи у кое студио си го стаил пирсот.