го изиграв овој, зошто го прочитав и на уште едно место ама не сфаќам границата, зашто му дале 6.5 кога не ни шутира.Üwe 6.5+ 1.90
Na prvata dobi crven, na vtorata ne znam sto se desi. Uwe e prv penaldzija i prv igrac na Germanija ama slabo igra na prvenstvovo, ne znam zosto.го изиграв овој, зошто го прочитав и на уште едно место ама не сфаќам границата, зашто му дале 6.5 кога не ни шутира.
а гледам и на последните две утакмици вкупно 6 гола.![]()
сеа ни пенал не шутираNa prvata dobi crven, na vtorata ne znam sto se desi. Uwe e prv penaldzija i prv igrac na Germanija ama slabo igra na prvenstvovo, ne znam zosto.
И кај е математиката тука?Denes za prv pat vaka na "siguren" nacin napraiv kesh od kladilnica.
Vo edna kladilnica go nacekav Kristopans 1.95 (tipico) za +, vo druga (betway) 2.20 za - .
Thanks![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Па даде 7, ваљда е добитен на двете места ако била границата за минус на 7.5 а 6.5 за плус.И кај е математиката тука?
Ама акоПа даде 7, ваљда е добитен на двете места ако била границата за минус на 7.5 а 6.5 за плус.
Па даде 7, ваљда е добитен на двете места ако била границата за минус на 7.5 а 6.5 за плус.
Granicata bese ista na dvete kladilnici 6.5.Ама акоНе кажува точно колку била. А и да било навистина така, како е тој случај сигурица?
A.ShmidШто екипа се Швајцарија?